Logo MojaObčina.si
DANES
17°C
6°C
JUTRI
23°C
5°C
Oceni objavo

Občinska proslava z uvodom v praznovanje 60-letnice glasbene šole

V kulturnem sporedu, ki je navdušil obiskovalce na včerajšnji proslavi občinskega praznika v polni Linhartovi dvorani, so nastopili učenci in učitelji Glasbene šole Radovljica, ki bo v prihodnjem letu praznovala svojo 60-letnico. Proslavo v režiji Katje Stušek sta povezovala Suzana Adžič in Janez Zore.

Župan Ciril Globočnik je na proslavi čestital za občinski praznik in predstavil delo občine v letošnjem letu. Poudaril je, da tako z organizacijo kot dobrim obiskom številnih prireditev v občini potrjujemo, da smo pravi prebivalci  Linhartovega mesta kulture. Občinskim nagrajencem je izročil priznanja in se jim zahvalil za njihove dosežke in prispevke na področjih kulture ter vzgoje in izobraževanja. Plakete Antona Tomaža Linharta so prejele Maša Bersan Mašuk, Neda Golmajer in Irena Kosmač, pečate Občine Radovljica Ida Gnilšak, Simona Skumavec, Branka Slapar, KPŠHD Vuk Karadžić Radovljica in družina Špicar, medaljo Občine Radovljica pa Andrej Kokot.

Posebna priznanja in nagrade so prejeli tudi odlični študenti Bojan Ambrožič, Teja Goli, Maja Jakič, Miha Valant in Nina Vidic.

Oglejte si tudi