Logo MojaObčina.si

Radovljica

DANES
16°C
3°C
JUTRI
18°C
2°C
1910

Objavljen fotografski natečaj Dogodki v občini Radovljica 2021

Fotografsko društvo Radovljica je objavilo trinajsti natečaj Dogodki v občini Radovljica. Na natečaju lahko sodelujete z dokumentarnimi fotografijami javnih prireditev, kot so proslave, športni in kulturni dogodki, pomembni obiski..., ter večjih arhitekturnih ali okoljskih sprememb s posegom človeka ali narave v prostor. Vsak avtor lahko sodeluje s fotografijami največ desetih dogodkov, za vsak dogodek z največ štirimi fotografijami.

Letošnja dodatna tema natečaja je »Posegi v prostor ob nadgradnji železniške proge Podnart–Lesce«. Tema zajema prikaz gradbišč oz. gradenj, povezanih z obnovo železnice v radovljiški občini: kolesarske steze in hodnika za pešce ob regionalni cesti med Radovljico in Lescami, novih nadvozov pri železniškem postajališču v Radovljici in pri Lipcah v Lescah, podvozov v Zalošah in na Ovsišah, podhoda za pešce na območju Poljske poti v Radovljici, obnovo železniških postajališč, gradbišč same železniške proge ... Podatki o večini aktualnih posegov so objavljeni na spletni povezavi: https://www.radovljica.si/objava/388344. Na to temo avtorji lahko sodelujejo s po šestimi fotografijami.

Društvo fotografije za razpis sprejema do 31. januarja 2022. Najboljše fotografije bodo nagrajene in razstavljene v marcu prihodnje leto v Galeriji Avla Občine Radovljica.

Razpis »Dogodki v občini Radovljica 2021/13« je objavljen v prilogi in na spletnih straneh Fotografskega društva Radovljica na tej povezavi.

Foto: Jasim Suljanović, »Plesalka in vrtnica«, 1. nagrada na natečaju Dogodki v občini Radovljica 2020, tema Kovaška tradicija Krope

Všečkaj objavo


Oceni objavo


Oglejte si tudi