Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
2°C
JUTRI
17°C
3°C
Oceni objavo

Objavljen fotografski natečaj Dogodki v občini Radovljica 2020

Fotografsko društvo Radovljica je objavilo dvanajsti natečaj Dogodki v občini Radovljica z dodatno temo »Kovaška tradicija Krope«, ki je bila tudi tokrat določena v sodelovanju z Muzeji radovljiške občine.

Na natečaju lahko sodelujete z dokumentarnimi fotografijami javnih prireditev, kot so proslave, športni in kulturni dogodki, pomembni obiski..., ter večjih arhitekturnih ali okoljskih sprememb s posegom človeka ali narave v prostor. Vsak avtor lahko sodeluje s fotografijami največ desetih dogodkov, za vsak dogodek z največ štirimi fotografijami. Na temo kovaške tradicije Krope pa avtorji lahko sodelujejo s po šestimi fotografijami. Organizator sprejema samo digitalne fotografije v formatu JPG.

Društvo fotografije za razpis sprejema do 31. januarja 2021. Najboljše fotografije bodo nagrajene in razstavljene v marcu prihodnje leto v Galeriji Avla Občine Radovljica.

Razpis »Dogodki v občini Radovljica 2020/12« je objavljen v prilogi in na spletnih straneh Fotografskega društva Radovljica na tej povezavi.

Foto: Tomaž Sedej, »Plečnik – Begunje«, 1. nagrada na natečaju Dogodki v občini Radovljica 2019, tema Arhitekturni detajli

Oglejte si tudi