Logo MojaObčina.si
DANES
22°C
7°C
JUTRI
21°C
8°C
Oceni objavo

Javno zbiranje ponudb za oddajo nepremičnine – poslovnega prostora za izvajanje gostinske dejavnosti na kopališču v Radovljici - ponovni postopek

Predmet oddaje v najem

Delno opremljen poslovni prostor - restavracija s 50 sedišči - na kopališču v Radovljici. Restavracija se nahaja na jugovzhodni strani kopališča in je namenjena tako obiskovalcem kopališča, kot tudi zunanjim gostom. Stavba leži na parceli št. 154/3, k.o. 2157 – Predtrg.

Izhodiščna cena mesečne najemnine brez obratovalnih in drugih stroškov, ki jih je dolžan plačevati najemnik, za poslovni prostor – restavracijo na kopališču v Radovljici  znaša 1.830,00 EUR.  
Poslovni prostor se oddaja v najem za določen čas 5 let. V kolikor ima najemnik ob izteku  veljavnosti najemne pogodbe plačane vse obveznosti iz naslova najemnega razmerja in obe pogodbeni stranki s tem soglašata, se najemno razmerje avtomatično podaljša še za nadaljnjih 5 let.

Varščino v višini ene izhodiščne mesečne najemnine je treba nakazati do 6.3.2023.
Rok za prejem  ponudb:  9.3.2023 do 9. ure.
Javno odpiranje ponudb: 9.3.2023 ob 10. uri, v prostorih Občine Radovljica.
Podrobnejše informacije glede postopka javnega zbiranja ponudb si lahko ogledate v priloženih dokumentih: 
  • Javno zbiranje ponudb za oddajo nepremičnine – poslovnega prostora za izvajanje gostinske dejavnosti na kopališču v Radovljici
  • Priloga 1 -  tloris restavracije
  • Priloga 2 - terasa restavracije

Oglejte si tudi