Logo MojaObčina.si
DANES
17°C
6°C
JUTRI
23°C
5°C
Oceni objavo

Izmenjevalnica sezoni primernih oblačil in hišnih tekstilij

Vabimo vas, da se okviru Evropskega tedna zmanjševanja odpadkov, pridružite prizadevanjem za trajnostno ravnanje s tekstilnimi odpadki. Tistega, česar ne potrebujemo več, ni treba nujno zavreči, temveč lahko to nekomu podarimo, izmenjamo ali ponovno uporabimo. Posebej to velja za izdelke iz tekstila.

Izmenjevalnica sezoni primernih oblačil in hišnih tekstilij

Petek, 25. 11. 2022, od 15.00 do 18.00  

3. nadstropje Knjižnice Antona Tomaža Linharta Radovljica

Ob prihodu svoje stvari izročite organizatorjem, ki jih sortirajo in razporedijo, vi pa lahko izbirate med že razstavljenimi stvarmi..

Smernice:

  • Na izmenjavo lahko prinesete samo čista, uporabna in lepo ohranjena oblačila (brez lukenj, madežev in manjkajočih gumbov, z delujočimi zadrgami).
  • Oblačila za otroke in odrasle naj bodo primerna za hladne dni (ne poletna).
  • Sprejemamo tudi hišne tekstilije (posteljnina, rjuhe, pregrinjala, prešite odeje, brisače, prti in zavese ter metrsko blago).
  • Ne sprejemamo spodnjega perila in nogavic.
  • Organizatorji dogodka si pridružujemo pravico, da na sprejemnici stvari, ki ne bodo ustrezale navedenim standardom, ne uvrstimo na izmenjavo.
  • Na voljo vam bodo improvizirane preoblačilnice, drugje po prostoru preoblačenje ni zaželeno. Oblačila, ki vam po pomerjanju niso prav, prosimo, vrnite nazaj na mize. Organizatorji dogodka imamo pravico opozoriti vsakega obiskovalca, ki se tega ne bo držal.
  • Lahko samo prinesete ali pa tudi samo odnesete. Kosov ne štejemo. Prinesite, kolikor želite, odnesite, kolikor potrebujete.

Predmete, ki v času dogodka ne bodo zamenjali lastnika, bomo podarili Fundaciji Vincenca Drakslerja.

KNJIŽNI SEJEM

Obenem bo potekal tudi knjižni sejem, na katerem bo možno kupiti knjige po simboličnih cenah.

Prisrčno vabljeni!

Oglejte si tudi