Logo MojaObčina.si
DANES
24°C
6°C
JUTRI
21°C
8°C
Oceni objavo

Delovno srečanje organizacij s programi za starejše

V prostorih Občine Radovljica so se 5. marca na delovnem srečanju sestali predstavniki institucij, organizacij in društev, ki v lokalnem prostoru izvajajo zdravstvene in socialnovarstvene storitve ter programe, namenjene starejšim. Srečanja so se udeležili predstavniki Centra za socialno delo Gorenjska, enota Radovljica, Doma dr. Janka Benedika Radovljica, Zdravstvenega doma Radovljica, Rdečega križa, Ljudske univerze Radovljica, Društva upokojencev Radovljica, Zveze društev upokojencev občine Radovljica, Medgeneracijskega društva Čebelica Radovljica, Šentgora Radovljica in prostovoljke svetovalnice Nitka.

Udeleženci srečanja so izmenjali informacije o trenutnih razmerah, izkušnjah in potrebah starejših občanov, pridobljenih neposredno pri delu z starejšimi. Izpostavljena je bila potreba po prostorih, namenjenih druženju starejših in zagotavljanju dnevnega varstva za starejše ter informiranosti o programih za starejše v Deželnih novicah.

Predstavniki institucij, organizacij in društev, ki delujejo na področju starejših, se bodo, z namenom izmenjave informacij ter iskanja rešitev, sestajali najmanj enkrat letno.

Oglejte si tudi