Logo MojaObčina.si
JUTRI
10°C
2°C
NED.
13°C
-1°C
Oceni objavo

Brezplačna delavnica in predavanje

Razvojna agencija Zgornje Gorenjske v sklopu projekta ANIMA SANA vabi na brezplačno spletno delavnico Stres & sproščanje. Delavnica bo v sredo, 26. januarja 2022, ob 18.00 preko aplikacije ZOOM.

Ker stres vpliva na vsa področja naših življenj, je ključno, da najdemo primerne protiuteži, ki nam bodo pomagale pri soočanju in premagovanju stresa. V okviru delavnice boste spoznavali, kaj stres je in kako ga občutimo, kako narediti korake za razbremenitev pritiska in ponovno pridobitev nadzora, kako uporabiti moč svojih čutil za lajšanje stresa in različne vaje in tehnike sproščanja.

Izvedba: Armina Džafič - podjetnica, predavateljica, mentorica

Projekt ANIMA SANA sofinancirajo občine Bled, Bohinj, Gorje, Jesenice, Kranjska Gora, Radovljica in Žirovnica ter je namenjen njihovim občanom. Udeležba v projektu je brezplačna.

Uporabna zelišča – predavanje o čiščenju telesa z zelišči

V sklopu projekta Uporabna zelišča pa Ragor pripravlja  brezplačno spletno predavanje Celovito čiščenje telesa z zelišči. Predavanje bo v četrtek, 27. januarja 2022,ob 18. uri preko aplikacije Zoom. Poudarek bo na postopkih naravnega čiščenja telesa, izvedeli boste, kako nam telo sporoča, da potrebujemo čiščenje, osnovna pravila za varno in učinkovito čiščenje telesa, zelišča in postopke za čiščenje črevesja, kože, krvi in limfnega sistema, jeter in sečnih poti ter znake neprimernega detoxa.

Izvedba: Monika Mulej z Zeliščne kmetije Hanuman.

Projekt Uporabna zelišča financirajo občine Bohinj, Gorje, Kranjska Gora in Radovljica in je v prvi vrsti namenjen občanom navedenih občin.

Prijave in informacije: Razvojna agencija Zgornje Gorenjske, Urška Luks, e-naslov: urska.luks@ragor.si

Prijave so obvezne.

Oglejte si tudi