Logo MojaObčina.si
JUTRI
15°C
-2°C
SOB.
18°C
3°C
Oceni objavo

Anketa za pripravo Strategije razvoja kmetijstva v občini Radovljica

Spremembe, ki jih prinaša današnji čas, nas silijo k nenehnemu prilagajanju. Tudi v kmetijstvu nam spremembe ne prizanašajo, od podnebnih, tržnih do ekonomskih. Na Občini Radovljica bi kmetijam radi pomagali pri prilagajanju na te spremembe ter povečali sinergijo med deležniki in posledično tudi učinkovitost.

V skladu z Razvojnim programom občine Radovljica 2030, ki je bil sprejet v letu 2022, Razvojna agencija Zgornje Gorenjske pripravlja Strategijo razvoja kmetijstva v občini Radovljica v partnerstvu z občino,  KGZS in ostalimi deležniki.

 V njej bi radi prikazali sedanje stanje kmetijstva, opredelili izzive, s katerimi se bodo morali kmetovalci soočiti, vzpodbuditi povezovanje in nove izzive, povezane s kmetijstvom in podeželjem.

V strategiji bomo  določili ukrepe in aktivnosti, ki bodo pripomogle k ohranjanju oziroma razvoju kmetijstva v občini. 

Ker bi radi, da bi bila strategija realna in bi zares pomagala reševati težave kmetovalcev, bi radi pridobili tudi vaše mnenje.

Zato Vas prosimo, da izpolnite  anketo (povezava spodaj), ki nam bo na eni strani prikazala stanje kmetijstva v občini, vaše potrebe; obenem pa nam bo anketa  pokazala vaša razmišljanja v zvezi s prihodnostjo kmetijstva in razvoja podeželja.

https://forms.gle/cL1UhyUkHoYJKwyt9

Anketo izpolnite najkasneje do 11. 4. 2023.

Izmed kmetij, ki nam bodo poslale izpolnjeno anketo in javile svoje podatke, bomo izžrebali tri, ki bodo prejele nagrado – BON V VIŠINI 100 EUR, vnovčljiv v trgovini Kmetijske zadruge Sava Lesce.

Že v naprej hvala za vaš trud.

Oglejte si tudi