Logo MojaObčina.si

Radovljica

DANES
9°C
-5°C
JUTRI
12°C
-5°C
Deli
4210

V radovljiško občino prihaja Upravna enota

Odrasla gledališka skupina KUD Kamot iz Zasipa je v začetku januarja na domačem odru premierno uprizorila novo veseloigro, ki je tudi tokrat nastala pod peresom ene in edine Lucije Vidic. 

 

Tretja avtorska predstava Upravna enota nas je zopet nasmejala, saj vsak pozna državni upravni sistem. Kaj sploh je upravna enota? Je državni organ, ustanovljen za opravljanje nalog državne uprave, da se zagotavlja racionalno in učinkovito opravljanje upravnih nalog. V naši državi jih je trenutno oseminpetdeset. In kako se počutijo uporabniki, ki hodijo od okenca do okenca? Kako se počutijo zaposleni, ki se spopadajo z vedno novimi zakoni, podzakoni, akti in pravili? Kaj se zgodi, če kdo izgubi razum pri urejanju birokracije? Kako je, če policisti izvedejo akcijo na upravni enoti?

 

Vse to vam bodo prikazali nastopajoči Lucija Vidic, Meta Vodnjov, Nataša Anderle, Lea Dabič, Domen Ivanšek, Mark Džamastagič, Andrej Gracelj, Jure Kozjek. Za tehnično podporo skrbi Nejc Hlebanja.

 

Poznate nas že po Usodni pletni in Pokljuškem zdravniku. Tudi Upravna enota vas bo nasmejala. Vabimo vas k ogledu igre, ki bo v petek, 7. februarja, ob 19.30 v Kulturnem domu Lancovo.

 

Upamo, da pridemo tudi v Linhartovo dvorano v Radovljici!

 

Če pa nas slučajno zamudite, bo igra v naslednjih tednih gostovala po kulturnih domovih bližnje okolice. 

 

Spremljajte nas na fb-strani KUD Kamot!

 

Ana Hlebanja za KUD Kamot Zasip

 

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Oglejte si tudi