Radovljica

JUTRI
18°C
12°C
SRE.
19°C
9°C
Oceni objavo

Naša »knižn'ca« praznuje!

20. november je v knjižničnih koledarjih označen kot Dan slovenskih splošnih knjižnic. Nenavadni časi, v katerih smo se znašli v zadnjem letu in pol, so dodobra zaznamovali tudi delovanje knjižnic. Hitro smo se morali prilagoditi in uporabnikom primarno ponuditi storitve, ki so prej veljale za dodatne. V naši ponudbi je poleg fizičnega gradiva, kot so knjige, revije, časopisi, filmi in glasba, vedno več tudi digitalnega gradiva, dostopnega preko spleta.

Za vse člane knjižnice je na spletni strani Biblos brezplačno na voljo več kot 1700 elektronskih knjig v slovenskem jeziku in nekaj več kot 100 naslovov zvočnih knjig, ki so dostopne preko aplikacije Audibook.

Dneve med 15. in 20. novembrom bomo izkoristili za dodatno promocijo enot naše knjižnice, zato vam bomo v času trajanja Tedna splošnih knjižnic nudili BREZPLAČNI PRVI VPIS v knjižnico. Vsi, ki še niste naši člani, boste to ugodnost lahko koristili v vseh naših enotah po naslednjem razporedu:

-          ponedeljek, 15. 11., v knjižnici Stara Fužina,

-          torek, 16. 11., v knjižnici Srednja vas,

-          četrtek, 18. 11., v knjižnicah Begunje in Kropa,

-          petek, 19. 11., v knjižnicah Bohinjska Bistrica, Brezje, Gorje in Lesce,

-          petek in sobota, 19. in 20. 11., v knjižnicah Bled in Radovljica. 

Lokacije in odpiralne čase knjižnic si lahko ogledate na naši spletni strani, kjer najdete tudi veliko drugih zabavnih in poučnih vsebin, ki jih redno pripravljamo za vas.

Se veselimo vašega obiska in praznovanja skupaj z vami!


Oglejte si tudi