Logo MojaObčina.si
DANES
17°C
1°C
JUTRI
21°C
4°C
Oceni objavo

Okusi Radol'ce

Gostilne v Občini Radovljica se tudi letos povezujejo v kulinarično bogatem mesecu novembru. Okusite dobrote radolških gostišč, kjer se združijo pristna domača hrana, lokalne sestavine in vrhunska priprava!
Kulinarična ponudba Radovljice in njene okolice od nekdaj velja za kakovostno in pristno. Vsako leto novembra pa k temu prispeva še projekt Okusi Radol'ce, v katerem se združujejo restavracije in gostilne iz območja občine Radovljica.

 

Cel mesec november bodo tudi letos gostilne in restavracije ponujale poseben, lokalni meni. Posebnost menija je, da sestavine zanj prihajajo od lokalnih pridelovalcev in ponudnikov. V zelenem okolju dobrav in dežele nastajajo zdravi proizvodi, ki jih bodo spretni kuharji povezali v izjemne jedi, ki jih navdihuje lokalna tradicija.

 

Namen projekta Okusi Radol'ce je promocija lokalnih kulinaričnih posebnosti, ki jih v naših krajih ne manjka. Poleg okusov, želimo v ponudbi izpostaviti lokalne dobavitelje in povečati sledljivost živil. 

Otvoritveni dogodek bo 30. oktobra popoldan na LInhartovem trgu, kjer se bodo predstavili lokalni dobavitelji, za zabavo pa bo poskrbel Andrej Šifrer, saj verjamemo, da je vse več dobrih gostiln. Letos v projektu sodeluje 10 gostiln, ki bodo ves mesec november ponujali lokalni meni po enotni ceni 15,00 €. 

Oglejte si tudi