Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
-2°C
JUTRI
12°C
1°C
Oceni objavo

Regijski sestanek avtoserviserjev gorenjske regije

V sekciji avtoserviserjev se že dalj časa pripravljajo na nov način delovanja v sekciji in na Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije z željo izboljšanja sodelovanja z območnimi zbornicami (OOZ). Sekcija želi članom ponuditi pomoč pri izvajanju dejavnosti, pomoč pri trženju in pri pridobivanju dela. Skupščina sekcije avtoserviserjev pri OZS je sprejela predlagane usmeritve o nadaljnjem delu sekcije.

Možnosti želijo predstaviti članom sekcije na regijskih posvetih. Poleg tega je sekcija uspela pripraviti še posebne ugodnosti, ki bodo veljale le za člane sekcije avtoserviserjev in bodo prav tako predstavljene na regijskih sestankih.

 

Srečanje avtoserviserjev gorenjske regije (Domžale, Jesenice, Kamnik, Kranj, Radovljica, Škofja Loka, Tržič) je bilo v ponedeljek, 10.6.2013, v prostorih Območne obrtno-podjetniške zbornice Radovljica.

 

Sestanka sta se udeležila g. Ivan Šel, predsednik Sekcije avtoserviserjev OZS, in g. Igor Pipan, sekretar sekcije, ki sta predstavila delovanje sekcije avtoserviserjev v bodoče.

 

Oglejte si tudi