Logo MojaObčina.si

Radovljica

DANES
25°C
13°C
JUTRI
16°C
15°C
SITRA D.O.O. RADOVLJICA, PODJETJE ZA OBLIKOVANJE, TISK IN TRGOVINO
Deli
Trgovina, Storitev, Tisk in založništvo, Darila in novotarije, Oblikovanje

SITRA D.O.O. RADOVLJICA, PODJETJE ZA OBLIKOVANJE, TISK IN TRGOVINO

Število glasov: 0

Uradne ure

Danes 08.00‒20.00
Ponedeljek 08.00‒20.00
Torek 08.00‒20.00
Sreda 08.00‒20.00
Četrtek 08.00‒20.00
Petek 08.00‒20.00
Sobota 08.00‒20.00
Nedelja 08.00‒20.00

Predstavitev

Podjetje SITRA D.O.O. RADOVLJICA, PODJETJE ZA OBLIKOVANJE, TISK IN TRGOVINO je bilo ustanovljeno leta 1967. V začetku delovanja je bilo podjetje usmerjeno izključno na trženje fotografskega materiala, blaga in storitev. Od začetka deluje naša trgovina Foto Sitra v sklopu nakupovalnega centra Gadafi na Bledu, kjer nas najdete v drugi etaži. V letu 2012 pa je zaživela še naša druga trgovina Antika, ki jo prav tako najdete v nakupovalnem centru Gadafi, pod trgovino Foto Sitra.

Od začetka poslovanja pa vse do danes se trudimo, da bi si pridobili zastopstva in parterstva priznanih podjetij doma in v tujini. Najbolj znana podjetja, s katerimi sodelujemo, so naslednja:

Nikon – fotoaparati in kamere, Canon-fotoaparati in kamere, Fuji-Film – foto in kemija, Goldbuch – albumi in okvirji,Gepe – dia okvirčki, saržerji in pribor , Giemme – poročni albumi, Ilford – vse za črnobelo fotografijo , Innova albumi in okvirji , Panasonic – fotoaparati, kamere, Samsung – fotoaparati in kamere, Silicon Power – spominski mediji, Cullmann – foto torbe, stojala, San Disk – spominski mediji in USB ključi.

Naše podjetje zajema :

Trgovina Foto SitraV naši trgovini Foto Sitra vam poleg velike izbire okvirjev, albumov, torbic ter ostalega fotomateriala nudimo tudi pestro ponudbo storitev.

Trgovina Antika - veleprodaja spominkov

Spletna trgovina s poslovnimi dariliKako izbrati primerna poslovna darila za vaše poslovne partnerje?
Da bi odgovorili na to vprašanje, morate najprej pomisliti, kaj poslovna darila so oz. kaj niso. Kontaktirajte nas in pomagali Vam bomo pri Vaši izbiri!

Vezanje in tiskanjeVezeni produkti so kvalitetni in za nekajkrat prekosijo povprečno življenjsko dobo sitotiska in digitalnega tiska. Zato je vezenje prava izbira, če bi radi podarili produkt, ki nikoli ne bo izgubil svojega sijaja, pa naj mine še toliko let.

SITRA D.O.O. RADOVLJICA, PODJETJE ZA OBLIKOVANJE, TISK IN TRGOVINO SITRA D.O.O. RADOVLJICA, PODJETJE ZA OBLIKOVANJE, TISK IN TRGOVINO SITRA D.O.O. RADOVLJICA, PODJETJE ZA OBLIKOVANJE, TISK IN TRGOVINO SITRA D.O.O. RADOVLJICA, PODJETJE ZA OBLIKOVANJE, TISK IN TRGOVINO SITRA D.O.O. RADOVLJICA, PODJETJE ZA OBLIKOVANJE, TISK IN TRGOVINO SITRA D.O.O. RADOVLJICA, PODJETJE ZA OBLIKOVANJE, TISK IN TRGOVINO SITRA D.O.O. RADOVLJICA, PODJETJE ZA OBLIKOVANJE, TISK IN TRGOVINO SITRA D.O.O. RADOVLJICA, PODJETJE ZA OBLIKOVANJE, TISK IN TRGOVINO