Logo MojaObčina.si

Radlje ob Dravi

JUTRI
27°C
14°C
NED.
28°C
14°C
3001

Skupaj z mladimi za mlade iz občine Radlje ob Dravi

Občina Radlje ob Dravi in Inštitut za mladinsko politiko sta združila moči zato, da bi prisluhnili potrebam mladih in pripravili novo Strategijo za mlada občine Radlje ob Dravi za obdobje 2022 – 2026.

Da bi pripravili dobro strategijo, s katero bi ustvarili dobre rezultate, potrebujemo vašo pomoč - pomoč mladih in mladinskih organizacij.
Strategija za mlade je izjemno pomemben dokument, saj za daljše obdobje usmerja delovanje Občine na področju mladine. V občini Radlje ob Dravi stremimo k celostni strategiji za mlade, ki temelji na analizi potreb in želja mladih ter analizi že obstoječih ukrepov občine.

Vse mlade od 15. do 29. leta iz občine Radlje ob Dravi vabimo, da sodelujete pri pripravi lokalnega programa ter podate svoje želje in potrebe tako, da izpolnite spletno anketo, objavljeno na spletni strani https://1ka.arnes.si/a/ee5e8275.

Vaše odgovore pričakujemo do 5. aprila.

Vašim predlogom pa bomo prisluhnili tudi v živo: na delavnicah, na katerih boste lahko na neformalen in izviren način podali svoje ideje in pobude za skupno oblikovanje Radelj po meri mladih.

Delavnice za mlade bodo organizirane:
- v petek, 25. marca, ob 18. uri, v prostorih Hostla Radlje, Radlje ob Dravi,
- v soboto, 26. marca, ob 16. uri, v prostorih Krajevne skupnosti Remšnik, Remšnik in
- v soboto, 26. marca, ob 19. uri, v prostorih Krajevne skupnosti Vuhred, Vuhred.


Pred delavnico v soboto bomo individualno prisluhnili predstavnikom mladinskih organizacij v občini, s katerimi bomo opravili intervjuje o delovanju le-teh ter o vaših željah in potrebah na področju mladinskega organiziranja.

Pomembnost pripravljajoče se Strategije za mlade občine Radlje ob Dravi naznanja tudi podatek, da bodo v strategiji zapisani ukrepi za mlade, ki jih bo Občina v nadaljnjih letih izvajala na področju mladine in bodo segali na različna področja življenja mladih, kot so mladinsko organiziranje, izobraževanje, zaposlovanje, stanovanjska politika, participacija, prosti čas in druga področja.

Vabljeni!

Povejte, predlagajte – da skupaj gradimo še prijaznejšo skupnost!
Veselimo se srečanja z vami!

Všečkaj objavo


Oceni objavo


Oglejte si tudi