Logo MojaObčina.si
JUTRI
11°C
2°C
ČET.
10°C
2°C
Oceni objavo

Obvestilo o spremenjenem načinu poslovanja OU Občine Radlje ob Dravi

Spoštovani!

Na podlagi razglasitve epidemije, Občina Radlje ob Dravi obvešča vse občanke in občane, da od torka, 20. 10. 2020 in vse do nadaljnjega, spreminja način poslovanja s strankami in sicer način, da poteka komunikacija preko telefona ali elektronske pošte.

Dosegljivi smo na telefonski številki 02 88 79 630 in elektronski pošti uradnega naslova občine, obcina.radlje@radlje.si ali direktno pristojnemu javnemu uslužbencu, ime.priimek@radlje.si.

Vloge lahko dobite na spletni strani občine http://www.radlje.si/obrazci ali ob vhodnih vratih v prostore občinske uprave, III. nadstropje, kjer je možna tudi oddaja vlog v nabiralnik.

Delovni čas uprave zaenkrat ostaja nespremenjen, in sicer v ponedeljek in torek od 7.00 ure do 15. ure, v sredo do 17.00 ure, v četrtek do 14.00 ure in v petek do 14.00 ure.

V želji, da pomagamo pri preprečevanju širjenja okužb vas vljudno naprošamo k odgovornemu ravnanju in skrbi za lastno zdravje ter zdravje vseh ter upoštevanju ukrepov, ki so jih razglasile pristojne institucije v državi.

Oglejte si tudi