Logo MojaObčina.si
JUTRI
22°C
5°C
NED.
20°C
6°C
Oceni objavo

NOVOSTI na KNJIŽNIH POLICAH

Seznam novosti je sprotna informacija o novem gradivu, ki je na voljo v Knjižnici Radlje - v vseh oddelkih. Spletna različica prinaša tudi posodobljene podatke o tem, ali je gradivo prosto. Če uporabljate Mojo knjižnico pa si gradivo lahko tudi preprosto rezervirate.

Podatke o novih knjigah, bralnih hitih, književnih nagradah, skratka aktualne informacije za bralce prinaša revija Bukla, ki je v tiskani obliki brezplačno na razpolago v Knjižnici Radlje, spletna različica pa dostopna na povezavi: BUKLA. Slogan Bukle, ki mu ni kaj dodati: "Ker zgodbe navdihujejo ..."

Ko ste v zagati, kaj brati, kaj priporočati prijateljem ali svojim otrokom - še posebej če so to zahtevni bralci v najstniških letih, poiščite pomoč na spletnem portalu DOBREKNJIGE.SI. Iskanje knjig je enostavno, po žanrih, po željah, po razpoloženju ... in kar je še posebej dobrodošlo - takoj dobite tudi informacijo o dostopnosti knjige v knjižnici, ki jo najraje ali najpogosteje obiskujete.

VABLJENI K BRANJU. Upamo, da smo vam dali vsaj nekaj idej, kako poiskati tapravo čtivo. Vsekakor pa dobrodošli v knjižnici, kjer vam bomo pomagali s svojimi bralnimi izkušnjami.

Oglejte si tudi