Logo MojaObčina.si

Radlje ob Dravi

DANES
23°C
11°C
JUTRI
24°C
12°C
Deli
1932

NOVOSTI na KNJIŽNIH POLICAH

Seznam novosti je sprotna informacija o novem gradivu, ki je na voljo v Knjižnici Radlje - v vseh oddelkih. Spletna različica prinaša tudi posodobljene podatke o tem, ali je gradivo prosto. Če uporabljate Mojo knjižnico pa si gradivo lahko tudi preprosto rezervirate.

Podatke o novih knjigah, bralnih hitih, književnih nagradah, skratka aktualne informacije za bralce prinaša revija Bukla, ki je v tiskani obliki brezplačno na razpolago v Knjižnici Radlje, spletna različica pa dostopna na povezavi: BUKLA. Slogan Bukle, ki mu ni kaj dodati: "Ker zgodbe navdihujejo ..."

Ko ste v zagati, kaj brati, kaj priporočati prijateljem ali svojim otrokom - še posebej če so to zahtevni bralci v najstniških letih, poiščite pomoč na spletnem portalu DOBREKNJIGE.SI. Iskanje knjig je enostavno, po žanrih, po željah, po razpoloženju ... in kar je še posebej dobrodošlo - takoj dobite tudi informacijo o dostopnosti knjige v knjižnici, ki jo najraje ali najpogosteje obiskujete.

VABLJENI K BRANJU. Upamo, da smo vam dali vsaj nekaj idej, kako poiskati tapravo čtivo. Vsekakor pa dobrodošli v knjižnici, kjer vam bomo pomagali s svojimi bralnimi izkušnjami.

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Oglejte si tudi