Logo MojaObčina.si

Radlje ob Dravi

DANES
21°C
7°C
JUTRI
22°C
6°C
Deli
2018

Napadalnega ovna bodo usmrtili

Oven, ki je v torek na kmetiji na Kozjem vrhu nad Dravogradom napadel 74-letno mater lastnice kmetije in jo tako hudo poškodoval, da je popoldne umrla, je pokojno napadel že pred dvema tednoma, a se je takrat ubranila s palico, so danes sporočili s Policijske uprave Celje. Veterinarski inšpektor je ustno odredil zakol nevarne živali.

Na Policijski upravi Celje so bili v torek okoli 9.30 obveščeni, da je na dvorišču kmetije na Kozjem vrhu nad Dravogradom oven napadel 74-letno žensko, ki je v napadu dobila hude poškodbe glave in zlom reber. S helikopterjem so jo odpeljali v Univerzitetni klinični center Maribor, kjer je zaradi hudih poškodb čez nekaj ur umrla.

O napadu domače živali so obvestili veterinarskega inšpektorja, ki je ustno odredil zakol ovna. Ta je, kot so navedli policisti, po napadu na pokojno sam odšel nazaj v ograjeni pašnik okoli sto metrov od hiše. Isti oven je že pred dvema tednoma prišel iz ograjenega pašnika in napadel pokojno, a se je takrat ubranila s palico in ga nagnala nazaj na pašnik.

Policisti bodo o dogodku podali poročilo na pristojno državno tožilstvo, so še zapisali na Policijski upravi Celje.

Vir: STA

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Oglejte si tudi