Logo MojaObčina.si

Preddvor

JUTRI
21°C
15°C
SOB.
13°C
8°C
2311

Prvenstvo Občine Preddvor v malem nogometu

V počastitev Dneva državnosti in občinskega praznika smo ponovno organizirali Prvenstvo Občine Preddvor v malem nogometu, eno največjih tradicionalnih športnih prireditev v Občini Preddvor.
Tokrat se je prijavilo 12 ekip, ki smo jih v petkovem žrebu razdelili v štiri skupine iz katerih so najboljše direktno napredovale v četrtfinale, ostale pa so se pomerile še v repesažu za popolnitev ostalih prostih štirih mest. Tokrat so prvič na vrh stopili domači MLADINCI 2, ki jih je celo sezono pripravljal trener David Golob, na turnirju pa vodil Anis Mehić, ki bo v novi nogometni sezoni prvič vodil tudi člansko ekipo Preddvora. Drugo mesto je pripadlo standardni ekipi PREDDVORa, ki si je pot do finala utrla z uspešnim streljanjem penalov v polfinalu, tretje pa si je po streljanju kazenskih strelov tako kot lani prislužila Picerija Urša. Naziv najboljšega vratarja si je z odličnimi obrambami tudi letos zaslužil Jan Rakovič, najboljši igralec turnirja je bil Nik Rebolj, najboljši strelec pa je spet postal Klavdij Šmid iz ekipe Šenčurskih Kanarčkov. Slavnostno podelitev je skupaj z občinskim svetnikom Jožetom Cudermanom opravil predsednik ŠD Preddvor Roman Rogelj. Ob tej priložnosti se je članska ekipa poslovila tudi od trenerja Iztoka Pavca, ki jo je vodil preteklih 8 let. VSEM PREJEMNIKOM PRIZNANJ ČESTITAMO!

 

V ekipi Bašlja je tokrat zaigral tudi preddvorski župan Rok Roblek in bil tudi dvakratni strelec svoje ekipe. Prijetno presenečenje pa je z uvrstitvijo v četrfinale pripravila tudi najmlajša ekipa prvenstva prenovljena Bela United, ki s tem že pripravlja osnovo za dobro delo na novem nogometnem igrišču, ki bo zgrajeno v bližnji prihodnosti na Srednji Beli. Tudi letos smo ugotovili, da ta dogodek, kljub nekateri menjavi ekip in generacij znotraj ekip, vsako leto privabi ogromno igralcev in gledalcev, ter da je postal tako zelo priljubljen, da se o naslednjem prvenstvu govori že takoj po končani podelitvi nagrad. VSEM NAVZOČIM PA SE ŠE ENKRAT ZAHVALJUJEMO ZA SODELOVANJE IN PODPORO!

Pripravil: Marjan Bogataj

Povezave

sd-preddvor.si

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Oglejte si tudi