Logo MojaObčina.si

Preddvor

DANES
0°C
-6°C
JUTRI
3°C
-7°C
Deli
3545

Družinski obisk športnih junakov v Domu starejših občanov Preddvor

Cela Slovenija je v letošnjem septembru stiskala pesti za moško košarkarsko reprezentanco, ki je tekmo za tekmo zmagovala na evropskem prvenstvu, vrhunec vrhuncev pa je bil, ko so zlati fantje oviti v slovensko zastavo veličastno dvignili zaslužen pokal evropskih prvakov. Vzporedno z evropskim prvenstvom v košarki pa se je odvijalo tudi svetovno odbojkarsko prvenstvo za dekleta do 23 let, na katerem so naša dekleta osvojila drugo mesto. 

Ko se evforija po uspehu še niti malo ni polegla, je zlati košarkar Jaka Blažič v spremstvu svoje sestre Pie, reprezentantke svetovnih podprvakinj v odbojki do 23 let, obiskal staro mamo Marijo Blažič, ki stanuje v Domu starejših občanov Preddvor. Brat in sestra sta svojo staro mamo obiskala prvi dan po sprejemu košarkarjev v Ljubljani.

Velik poklon in čestitke Jaku za zaslužen naziv evropskega prvaka!

Poklon in čestitke tudi Pii za naziv svetovne podprvakinje do 23 let!

Iskrene čestitke tudi stari mami Mariji!

Vaš vnuk in vaša vnukinja sta izjemna športnika z velikim srcem, kar dokazujeta tudi s tem, da sta si vzela čas in obiskala svojo staro mamo in to kljub številnim obveznostim, ki sta jih prinesla športna dosežka. Kot smo izvedeli, je Jaka že naslednji dan odpotoval v Španijo.

Krasna vnuka, vrhunska športnika in človeka velikim srcem!

Ponosni smo na vas!  

Andreja Valant, direktorica DSO Preddvor

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
Digitalni marketing v Slovenij