Logo MojaObčina.si

Preddvor

DANES
2°C
-4°C
JUTRI
2°C
-5°C
Deli
1631

Planinski izlet na Kameni zid in Goteniški Snežnik, 7.10.2017

Položna markirana gozdna pot se sčasoma spremni v dobro uhojeno gozdno stezico, ki pa je proti vrhu zelo strma. Na razgledni točki Kamenega zidu smo uživali v lepotah narave. Pot smo nadaljevali po grebenu Goteniške gore proti Goteniškemu Snežniku. Nekaj časa smo hodili po urejeni, markirani gozdni poti, nato pa smo se držali grebena in jo po brezpotju nadaljevali do glavne ceste. Tam smo se spet vrnili na markirano pot  vse do samega vrha Goteniškega Snežnika.  V Gotenico smo se vračali po isti poti.

V Gotenici so nam uslužbenci Oskrbnega centra predstavili posebnosti zgodovino, posebnosti in aktivnosti povezane z vasjo Gotenica. Ogledali smo si tudi predstavitveni film.

 Skupaj s predstavniki PVD SEVER SE in IPA Kluba Ljubljana smo obiskali tudi spominsko obeležje v zvezi aktivnostmi, ki so potekale v Gotenici in LPE.  Ob tej priliki je g. Bojan Kopač tudi predstavil vsebino in namen obeležja.

Vseskozi smo bili v prijetni družbi in uživali skrivnosti v Kočevskih gozdovih. Spet smo se imeli čudovito! Ob zaključku izleta udeleženci niso imeli nobenih pripomb, še več, vsi so se zanimali za naslednje izlete, ki jih bo organiziralo planinsko društvo

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
Digitalni marketing v Slovenij