Logo MojaObčina.si
DANES
8°C
4°C
JUTRI
15°C
-2°C
Oceni objavo

S Pirfestom odlično sklenili poletje v Preddvoru

Zadnji poletni konec tedna smo v Preddvoru preživeli v znamenju PIRFESTA, tradicionalne prireditve, ki jo je Agencija Media butik pripravila že peto leto zapored. Da je Pirfest že postal prepoznaven v širšem slovenskem prostoru dokazujejo obiskovalci, ki so se v objem Storžiča pripeljali iz različnih koncev Slovenije. Pod velikim občinskim šotorom na dvorišču podjetja Jelovica hiše, ki je bilo tudi generalni pokrovitelj prireditve, so se v petek zvečer zabavali ob zvokih ansambla Biseri, ki vse bolj stopa v ospredje na slovenski narodno-zabavni sceni in zvokih Ansambla Saša Avsenika, za katerega je bila veselica v Preddvoru zadnja v letošnjem letu. Pravi kotel pa je bil v soboto zvečer, ko je prve ljubitelje domačih viž ogreval mlad Ansambel Žana Urbanca, ki s takimi nastopi pridobiva prepotrebno kilometrino, Modrijani pa so še enkrat več dokazali zakaj so že nekaj let številka ena na slovenskih glasbenih odrih. Energično, neutrudno in z veliko spoštovanja so preigravali svoje in uspešnice drugih izvajalcev, res veliko število obiskovalcev pa jih zlepa ni spustilo z odra. Modrijani se v teh dneh sicer mrzlično pripravljajo na Noč Modrijanov, ki bo konec oktobra v Celju.

"Izredno vesel sem, da nam je uspelo spraviti pod streho še eno odlično prireditev v Preddvoru. To nam ne bi uspelo brez iskreno pripadne delovne ekipe in razumevanja občanov, sploh bližnjih stanovalcev ob prireditvenem prostoru, za kar se jim iskreno zahvaljujem. Ljudje, ki k nam pridejo tudi od zelo daleč in vztrajajo do zgodnjih jutranjih ur, nam dajejo energijo in spodbudo za delo vnaprej. Obenem se zahvaljujem Občini Preddvor, ki nam je omogočila prireditev izpeljati pod občinskim šotorom,"
je po izjemno uspešni izvedbi Pirfesta povedal glavni organizator Boštjan Avsec, direktor Agencije Media butik.

Generalni pokrovitelj Pirfesta je bilo podjetje Jelovica hiše d. o. o. iz Preddvora, pokrovitelji pa Občina Preddvor, Avtohiša Vrtač, Estrihi Rode, Kamm d. o. o., Venera shop, MKL Systems, Elektro Urbanc, Hotel Bor Preddvor, Elektro Gorenjska, Šotori Petre, Kamnoseštvo Luskovec Jure s. p., Elektro Pangeršič Daniel s. p., Avtoservis Keržan, Mlekarstvo Podjed, Čistilnica Šengar in Avtopralnica Pičman. Medijska pokrovitelja dogodka sta Radio Antena in Radio Gorenc. Vsem iskrena hvala.

 

Oglejte si tudi