Logo MojaObčina.si
JUTRI
10°C
2°C
NED.
13°C
-1°C
Oceni objavo

Predstavite svoje aktivnosti v prazničnem decembru na Bledu

Vsa preddvorska društva ter gostinske in turistične ponudnike vabimo, da v času prazničnega decembra na blejski promenadi pripravijo delček kulturnega programa - nastop in tako širši javnosti predstavijo svojo aktivnost. Svoje ponudbe sicer ne bodo mogli tržiti, lahko pa naredijo reklamo za svojo ponudbo (pokušina ponudbe, prospekti, ….).

Na blejski promenadi bo od 4.12.2015 do 17.01.2015 nadvse živahno.

Predstavljala se bo gostinska in praznična ponudba domače in umetne obrti z Bleda in Gorenjske, ves čas bo potekal tudi pester kulturno-zabavni program. Na Bledu so se odločili, da k sodelovanju povabijo tudi občine, turistična društva s celotne Gorenjske, z namenom, da se turistom, domačinom in dnevnim obiskovalcem predstavijo tudi drugi gorenjski kraji in s tem popestrijo dogajanje.

 

Organizatorji omogočajo, da se tudi glasbeniki, pevci, skupine in ostali ponudniki iz Občine Preddvor, predstavijo na odru velikosti 6 x 8 m na Blejski promenadi s svojim kulturno-zabavnim programom.

Vsi pogoji za nastop na odru, kot je ozvočenje in razsvetljava bodo zagotovljeni, po nastopu pa nastopajoče povabijo še na manjšo pogostitev. Za čas nastopa vam bo na voljo tudi stojnica, na kateri se lahko predstavite z promocijskim materialom občine, ki pa naj ne bo v prodajne namene.

 

Če ste zainteresirani za predstavitev, kontaktirate podžupana občine Bled g. Tonija Mežana, tel. 04 575 01 20. Z njim boste tudi uskladili vsebino, dolžino in termin za vaš nastop.

 

Oglejte si tudi