Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
-1°C
JUTRI
12°C
-2°C
Oceni objavo

Predstavite svojo dejavnost na Spomladanskem kmetijsko-obrtniškem sejmu v Komendi od 8. do 10. aprila, 2016.

Občina Preddvor Vas vabi, da svojo dejavnost predstavite na Spomladanskem kmetijsko-obrtniškem sejmu v Komendi od 8. do 10. aprila, 2016. Občina Preddvor je aktivno pristopila k promociji podjetništva v občini in širše v regiji, zato vam v ta namen ponujamo brezplačno najemnino do 10 m2 razstavnega prostora. Razstavni prostor je organiziran pod šotorom, v katerem se bodo nahajali tudi ostali obrtniki, podjetniki, kmetje in drugi ponudniki blaga in storitev iz občine Šenčur in Cerklje na Gorenjskem. Vabljeni vsi ne glede na vašo dejavnost.
Informacije o sejmu in prijavi:

Uradna otvoritev sejma bo v petek, 08. aprila, 2016 ob 12.00 uri.

Uradni čas sejma za obiskovalce:

  •  petek, 8. april od 10.00 do 18.00
  • sobota, 9. april od 09.00 do 18.00
  • nedelja, 10. april  od 09.00 do 18.00
  1. Zaželeno je, da razstavljavec sam opremi svoj prostor s stojnico oziroma drugimi razstavnimi eksponati. V nasprotnem primeru lahko brezplačno pridobi možnost koriščenja stojnice, ki so v lasti Občine Preddvor.
  2. Občina Preddvor zainteresiranim namenja prostor do velikosti 10 m2. Razstavljavec ob prijavi opozori, če na svojem prostoru potrebuje tudi preostalo infrastrukturo (elektrika, voda).
  3. Prijave razstavljavcev, ki želijo koristiti ponujeno priložnost se bodo pričele zbirati na koordinacijskem sestanku v sredo 11.2.2016. Svoj interes in prijave pa lahko oddate tudi Roku Robleku, ki je na voljo tudi za dodatne informacije (rokc.je@gmail.com, M: 040-352-281).

Splošne informacije o sejmu si lahko ogledate na spletni strani www.sejemkomenda.si.

Pogoji sodelovanja:

  1. Razstavljavec ima svojo dejavnost registrirano na območju občine Preddvor ali se njegova dejavnost zaradi drugih dejavnikov izvaja izključno na območju občine Preddvor.
  2. Razstavljavec mora razstavljati na razstavnem prostoru v šotoru, ki je namenjen predstavitvam podjetnikov v Občini Preddvor.
  3. Razstavljavec mora zagotoviti prisotnost na razstavnem mestu za čas odprtosti sejma.
  4. V kolikor boste na sejmu izvajali tudi prodajo, bo organizator pridobil ustrezno soglasje na Občini Komenda. Upravno takso v znesku 18,12 € plača razstavljavec. Razstavljavec je dolžan tovrstno aktivnost najaviti ob prijavi.
  5. Ne glede na 4. točko mora razstavljavec izvajati tržno dejavnost v skladu z veljavno zakonodajo v Republiki Sloveniji.
  6. Razstavljavec ob prijavi svojo resnost jamči z vplačilom akontacije, ki se mu vrne ob zaključku sejemskih aktivnosti oziroma po dogovoru.
  7. Razstavljavec je dolžan spoštovati pravila in pogoje organizatorja sejma, to je Konjeniški klub Komenda (www.sejemkomenda.si)

Pomembno:

Občina Preddvor se bo skupaj z ostalimi občinami pridružila oblikovanju grafične podobe in promocije ter spremljevalnih sejemskih aktivnosti. Organizator in Občina Preddvor bo izvedla promocijske aktivnosti, kot so objave razstavljavcev v biltenih, zbornikih, časopisju ter spletnih straneh.

Prijave so v omenjenih okvirih možne izključno na TIC Preddvor ali Roku Robleku (rokc.je@gmail.com). Število mest je omejeno.

V kolikor ste zainteresirani je zaželeno, da nas o Vašem interesu čim prej obvestite.

Vabimo Vas na koordinacijski sestanek, ki bo v četrtek 11.2.2016 ob 19.00 v prostorih TIC Preddvor.

 

V pričakovanju srečanja in prijave Vas lepo pozdravljamo!

Oglejte si tudi