Logo MojaObčina.si
JUTRI
17°C
3°C
NED.
22°C
4°C
Oceni objavo

Odprt je letošnji razpis za sofinanciranje turističnih in drugih občinskih prireditev v Občini Preddvor

Zavod za turizem Preddvor je objavil letošnji razpis za sofinanciranje priprave in izvedbe turističnih in drugih občinskih prireditev, ki pospešujejo turistični razvoj in promocijo občine Preddvor na lokalni in širši ravni in bodo izvedene v letu 2021.
Občina Preddvor bo iz sredstev proračuna za leto 2021 sofinancirala izvedbo turističnih prireditev, ki so namenjene najširšemu krogu obiskovalcev (v ta sklop prireditev ne sodijo prireditve, ki so organizirane za omejeni krog udeležencev (npr. stanovska, društvena in podobna srečanja in dogodki), tradicionalne turistične prireditve, to so prireditve, ki se v občini Preddvor organizirajo že več kot tri leta zaporedoma ter druge prireditve (kot jna primer občinski praznik, božično-novoletne prireditve).
Do sofinanciranja so upravičene prireditve, ki so namenjene širšemu krogu obiskovalcev oziroma uporabnikov (turistov), neposredno ali posredno prispevajo k doseganju ciljev strategije razvoja turizma v občini Preddvor in imajo neprofitni značaj.
Razpis, ki je odprt do 24. maja, ter priloge z obrazci za vloge so v prilogi.
P.L.P.
Dokumenti, priloge:

vir: spletna stran Občine Preddvor

Oglejte si tudi