Prebold

DANES
19°C
12°C
JUTRI
22°C
13°C
Oceni objavo

Razgibani ponedeljki v Medgeneracijskem centru Prebold

V Medgeneracijskem centru Prebold vsak ponedeljek pripravimo čudovit program. Dopoldan si razvajamo brbončice, popoldan pa se prepustimo čudoviti orientalski glasbi in gibom.  

Dopoldne smo se razvajali v vrhunskih kulinaričnih užitkih, ki vedno poskrbijo za navdušenje brbončic. Tokrat smo se prepustili mesnim mošnjičkom, polnjenim s praženimi gobami in oblečenim v hrustljavo slanino, kar je dodalo poseben okus, čudovita ideja, ki jo je predlagala in pripravila Ljubica.

K temu so se pridružili čebulni obročki za svežino, vse skupaj pa je bilo postreženo na zelenjavni posteljici z okusnim krompirjem.

Seveda pa ni manjkala niti juhica, pripravljena iz sveže nabranega čemaža, ki jo je prinesla Ana in sta jo skupaj z Rozalijo pripravile. Ostale kuharske mojstrice našega kuharskega tečaja pa smo z veseljem pomagale. Za sladico smo pripravili pravo poslastico, "Marelice v ogledalu", ki so se stopile v ustih, seveda jih je pripravila slaščičarska mojstrica Gordana.

1/13













Ob vsakem grižljaju smo se prepustili užitkom in se zahvaljevali našim kuharicam za njihove čarobne roke.

Naslednjič se spet dobimo v ponedeljek, 11. 3. 2024, od 9.00 do 13.00.

Pridružite se nam in doživite nepozabno doživetje!

Prijave so zaželene, za več informacij smo vam na voljo na telefonski številki 031 722 201 Mirica Reberšek ali preko e-pošte: mcp@prebold.si.

Oglejte si tudi