Prebold

DANES
24°C
5°C
JUTRI
24°C
6°C
Oceni objavo

Prijetne, zanimive in poučne srede v Medgeneracijskem centru Prebold

V Medgeneracijskem centru Prebold se vsak dan dogaja. 

Vsako sredo so prav posebni trenutki, polni zanimivosti in prijetnosti.

V dopoldanskem času se odvijajo pevske vaje Deklet z Marofa, kjer z veseljem ubrano prepevajo in družijo. Z vso predanostjo in zanosom jih vodi gospa Zdenka Markovič.

Popoldan nas gospa Goga Pečnik uči angleško, tokrat smo spoznali letališče. Kaj vse moramo vedeti ko se odpravljamo z letalom na dopust. Kako in kje je najbolje rezervirati letalske karte in še več uporabnih napotkov. 

Nato pa je bila izjemno zanimivo delavnico o umetnosti privabljanja denarja v svoje življenje, ki jo je vodila ravno tako gospa Goga. Z nami je delila fascinantna orodja in nam podala dragocene nasvete o tem, kako ta orodja uporabiti v vsakdanjem življenju.

Gre za več kot le privabljanje denarja; naučili smo se, kako uporabiti te tehnike v vsakdanjem življenju. Nikar naj ne mislimo, da bo denar kar pristal v denarnici, je povedala gospa Goga, temveč da moramo zanj nekaj narediti. Poudarila je, da je ključnega pomena, da denar ljubimo, saj nam ga le tako lahko priteče več. Marsikdo od nas je odraščal s prepričanjem, da je denar nekaj slabega in da lahko pokvari ljudi. Vendar pa je Goga poudarila nasprotno – če imamo denar radi, ga lahko privabimo več, če pa ga zavračamo, tudi v življenju ne bomo mogli privabiti večje obilice.

1/3



Med orodji, ki nam jih je predstavila, so bila tudi močna vprašanja, ki si jih moramo postaviti. 

Delavnica je bila izjemno navdušujoča in prijetna, zato nihče od udeležencev ni hitel domov. Tema je bila tako poglobljena, da bi o njej lahko razpravljali še ure.

Vsi smo si bili enotni, da si želimo še več takšnih delavnic.

Vabim vas, da se naših zanimivih, zabavnih in poučnih predavanj, delavnic udeležite. Pridobite lahko veliko zanimivega znanja in se ob tem še družite in zabavate. 

Vse informacije: 031 722 201 Mirica Reberšek, mcp@prebold.si, ali osebno na centru.

Oglejte si tudi