Prebold

DANES
21°C
8°C
JUTRI
19°C
12°C
Oceni objavo

Kulinarični in plesni ponedeljek

Kot vsak ponedeljek, smo se tudi tokrat veselo zbrali na kuharski delavnici. Popoldan smo ponedeljek še obogatili z Orientalskim plesom.

Kaj smo tokrat pripravili?

Razvajali smo svoje brbončice z božansko juhico iz govejih mesnatih kosti, nežnimi skutinimi palačinkami in osvežujočim kompotom. Zaključek pa je bil kronan s čudovito tortico.

V soboto so gasilke iz Gasilske Zveze Prebold pripravile čudovito kuharsko delavnico v MCP-ju, kjer so ustvarile izvrstno torto. S svojo radodarnostjo so nam omogočile, da smo izkoristili preostali biskvit za našo ponedeljkovo kulinarično srečanje, za kar smo jim neizmerno hvaležni. Tako smo ustvarile še eno mojstrovino - sadno-čokoladno torto.

Sveže maline in jedilno čokolado smo imeli na zalogi, zato smo potrebovale le smetano, da smo ustvarile to slastno poslastico. Vsak grižljaj je bil prava eksplozija okusov, ki nas je popeljala v kulinarični raj.

Med ustvarjanjem smo si izmenjali izkušnje, se naučili veliko novega in spoznali, da ima vsaka gospodinja svoj edinstven pristop k pripravi jedi.

1/7







Vabimo vas, da se nam pridružite na naslednji kuharski delavnici, ki bo v ponedeljek, 26. 2. 2024. Skupaj bomo ustvarjali nove kulinarične čudeže.

Prijave so zaželene, prispevek za material znaša 3 evre.

Za več informacij nas lahko kontaktirate na 031 722 201, ali preko e-pošte mcp@prebold.si ali pa nas obiščete osebno na centru.

Vaše sodelovanje bo nedvomno obogatilo naše kuharske dogodivščine!

Oglejte si tudi