Logo MojaObčina.si
JUTRI
19°C
5°C
SOB.
24°C
6°C
Oceni objavo

Najmlajši karateisti Karate kluba Polzela dosegli odlične rezultate

V nedeljo, 3. aprila 2022, je Karate klub Polzela v domačem kraju gostil šolsko ligo Kofukan. Tekmovanja so se poleg domačih udeležili še številni tekmovalci iz 15 karate klubov, skupaj kar 183. Vsem se zahvaljujemo za udeležbo ter jim čestitamo za vse pogumne nastope in odlične dosežke.

Zdaj pa se posvetimo izjemnim dosežkom naših tekmovalcev. Čeprav je bila za nekatere to prva velika tekma, strahu niso pokazali, čeprav so srca razbijala na vso moč. Prav tako so tudi že izkušeni tekmovalci drug za drugim zasedali mesta na stopničkah. V prvem delu tekmovanja so se zvrstili nastopi kat, tem pa so sledili športni boji. Polzelski klub je osvojil 7 zlatih, 7 srebrnih in 30 bronastih kolajn.

Iskrena zahvala gre seveda tudi vsem karateistom in staršem za pomoč pri organizaciji. Na tekmovanju je naš klub zastopalo 60 posameznikov. Ponosni in veseli smo, da je Karate klub Polzela eden izmed najbolje organiziranih in številčnih klubov v Sloveniji. Na tekmovanju je bilo 35 tekmovalcev, 6 trenerjev, 4 člani tekmovalne komisije, 4 sodniki in 10 zapisnikarjev.

Čestitke in zahvala vsem.

Oglejte si tudi