Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
-1°C
JUTRI
11°C
3°C
Oceni objavo

Poletje, zeleno zavetje, druženje v živo in nabiranje svežih energij

Zeleni luči na semaforju ukrepov je sledilo več druženja v objemu narave, tako za vsakega izmed nas kot tudi za člane naših skupin, ki so komaj dočakali druženje v živo.  

Še posebno nas v društvu Mozaik generacij Polzela veseli, da so tri naše prostovoljke vključene v proces usposabljanja in izobraževanja za vodenje skupin starih ljudi za samopomoč, ki poteka pod okriljem ZDSGS na Polzeli in povezuje v svoji skupini voditeljice skupin s Polzele, iz Žalca, Sevnice, Šmartnega pri Litiji ...

Ponosni smo na njih in se veselimo slavnostnega zaključka enoletnega usposabljanja, ki bo 16. septembra 2021 v objemu našega gradu Komenda.

Ponosni smo tudi na prehojeno pot in notranjo moč, ki nas je v tem posebnem letu spremljala, da smo krepili svoje zdravje, zdravje drugih ter medsebojne odnose in povezanost, ki daje pogosto najgloblji smisel našemu življenju.

Za pravo ravnotežje v našem življenju delu sledi počitek in s tem možnost nabrati si novo energijo, za nove cilje in izzive. Predlagam, da si omislite potepanja, tako po prostranstvih naše domovine kot tudi prostranstvih naše notranjosti, kjer so pogosto naše zveste spremljevalke knjige, ki nas s svojimi zgodbami popeljejo v čudovite nove kraje in nove svetove ter so pogosto prava hrana za našo dušo.

Želim vam prijetne poletne dni v družbi tistih, ob katerih se počutite dobro in vam je prijetno, v družbi tistih, ki vas podpirajo in v vas prižigajo vedno znova iskro optimizma in vedrine.

 

Marjana Šmajs

Oglejte si tudi