Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
2°C
JUTRI
12°C
0°C
Oceni objavo

Jan Potrč nov videospot posnel na gradu Komenda

Ukrepi ob covidu-19 so v tem letu odplavili marsikateri koncert v živo, vendar ustvarjalnega duha glasbenikov vendarle niso povsem ustavili. 

 

V preteklem letu se je Jan Potrč predstavil s tremi singli: »Le spomin«, »Za vedno«, in »Jaz in ti«. Letos pa je svojo glasbeno pot obogatil še s pesmima »Away« in »Kot iz najlepših sanj«. Za zadnjo je videospot posnel v poročni dvorani gradu Komenda. V videospotu nastopa sam, sam je poskrbel tudi za besedilo, uglasbitev, aranžma in produkcijo. 

 

Skladba nas nagovarja, da je tudi tedaj, ko se znajdemo v težki situaciji, pomembno, kako na stvar pogledamo in se odločimo za naprej. Niso vsi dnevi črni in nikoli nismo popolnoma sami. Včasih pa pride dan, ko nič ni v redu. Takrat je pomembno, da se odločimo, v kakšnih barvah je naš dan … Jan pravi, naj bo »kot iz najlepših sanj«.

 

Pri promociji sodeluje z Dallas Records in pesem »Kot iz najlepših sanj« so radijski uredniki lepo sprejeli, saj se je vrtela na Radiu Rogla, Murskem valu, Koroškem radiu, Radiu Prlek, Radiu Velenje, Radiu City, Radiu Celje in še kje ter zasedala visoka mesta na radijskih

lestvicah. Predstavil se je tudi z intervjuji. Za letos načrtuje še izdajo kakšnega singla, naslednji cilj je izid albuma. 

 

Želimo mu veliko glasbenih uspehov in da ga čim prej slišimo tudi v živo z odra, ko bodo koronavirusni ukrepi popustili.

 

Manuela Mlakar Podgoršek

 

Oglejte si tudi