Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
-1°C
JUTRI
11°C
3°C
Oceni objavo

Nov pediater in prosta mesta za vpis v novi pediatrični ambulanti v ZP Mozirje

Spoštovani, 

obveščamo vas, da se je Zgornjesavinjskemu ZD Nazarje pridružil pediater Rašit Salihi, dr. med., specialist pediatrije. 

Zdravniški ekipi našega zdravstvenega doma ZSZD Nazarje se je pridružil Rašit Salihi, dr. med., specialist pediatrije, ki bo prevzel skrb za paciente v novi pediatrični ambulanti, locirani v ZP Mozirje.  Dr. Salihi je priznan in izkušen pediater, ki nam je tudi v preteklosti že priskočil na pomoč med odsotnostmi naših pediatrov. Ambulanta obratuje 2x tedensko – ob torkih dopoldne (07.00-14.00) in četrtkih popoldne (12.00.-20.00), v preostalih dneh pa je dosegljiva ambulantna sestra Barbara Kovač ter v nujnih primerih tudi izbrani zdravniki v ZP Nazarje.

Obveščamo vas, da Rašit Salihi, dr. med. opredeljuje tudi nove paciente, zato Vas vabimo, da nam zaupate zdravstveno oskrbo Vašega otroka. Po zapolnitvi vpisnih mest vpisovanje otrok v našo pediatrično ambulanto ne bo več mogoče.

Za več informacij vam je na voljo sestra Barbara Kovač znotraj obratovalnega časa ambulante v ZP Mozirje in ob ponedeljkih, sredah in petkih med 7.00 in 12.00 na telefonski številki 03 837 08 07 in elektronskem naslovu otroska.mozirje@zszd.si.

Sabina Dolar 

ZSZD Nazarje


Oglejte si tudi