DANES
26°C
9°C
JUTRI
22°C
15°C
Oceni objavo

Uspešna sezona RK Nazarje

Pozdravljeni naši podporniki RK Nazarje,
ker želimo v upravi, da ste ustrezno seznanjeni, Vam predstavljamo najprej nekaj o rezultatih iz letošnjih tekmovanj naših deklet, ki pridno trenirajo...
Kadetinje (9. razred ter 1. in 2. letnik srednje šole) so po dolgih letih letos spet zaigrale in so dosegle 17. mesto v državi od 19 ekip. Upoštevati je potrebno, da so igrale v tej ekipi tudi naše mlajše rokometašice, zato je to dober rezultat. Starejše deklice B (7. in 8. razred) so dosegle zelo dobro 5. mesto od 16 ekip iz celotne Slovenije. Mlajše deklice A (6. in 7. razred), katerim se številčni rezultat v tej kategoriji še ne šteje, so dosegle največji letošnji uspeh v klubu in so bile po številu zmag odlične 2. na državnem nivoju. Tekmovali smo še z mlajšimi B (5. in 6. razred), mlajšimi C (4. in 5. razred) in mini rokometašicami in tudi naše najmlajše so se odrezale zelo dobro. Najpomembnejše pa je to, da deklice uživajo, rade trenirajo in se preko "miganja" družijo med sabo.


Več o tem lahko najdete na naši spletni strani ter na Facebooku in Instagramu našega kluba.


Na kratko bi Vam radi predstavili, kaj se je letošnji sezoni v našem klubu postorilo in dogajalo...
  1. Položnice se avtomatsko kreirajo preko računalniške podpore, vsak starš ima vpogled v celotno zgodovino plačil vadnin, ki se precej lažje in pregledneje plačujejo.
  2. Pridobili smo nove donatorje in sponzorje.
  3. Sodelovati smo začeli z OŠ Rečica, Luče in Gornji Grad. Odziv je bil nad pričakovanji, saj se je vpisalo 40 novih punc rokometašic od 2-6. razreda. Treninge smo začeli izvajati enkrat tedensko v sredini meseca marca. Z nižjimi selekcijami delamo odlično in vse bolje ter v vse večjem številu. Skupaj nas je sedaj 85, začeli pa smo sezono s 45 puncami.
  4. Organizirali smo tekmo mešanih invalidov Slovenija: Madžarska v Nazarjah, sodelovali na projektu tisočerih dotikov v okviru EP v rokometu za ženske, ki je potekalo v Celju in Ljubljani.
  5. Poskrbeli smo, da so punce, ki trenirajo v Nazarjah dobile hudije - zgornje dele trenirk. S tem so ustrezno opremljene, da dvigujejo ugled in prepoznavnost kluba (sofinanciranje je bilo za starše minimalno).
  6. Najmlajšim deklicam smo omogočili ogled novoletnih lučk in pogostitev v Mozirskem Gaju.
  7. Izvedli smo 20. obletnico RK Nazarje, dogodek je vodil legenda rokometnega napovedovanja g. Ivo Milovanovič, poskrbeli smo za srečelov, licitacijo dresa kapetanke slovenske reprezentance Ane Gros za katerega smo dobili fantastičen znesek kot podporo nadaljevanja dosedanjega dobrega dela, predstavile so se vse naše rokometašice, prisotne so bile nekdanje slovenske rokometne reprezentantke, skratka mislim, da smo vsi lahko ponosni, da smo to skupaj zelo dobro izvedli. Tudi na VTV je bil o tem prispevek, poleg poročanja Savinjskih novic.
  8. Klub je dobil popolnoma novo internetno stran https://rknazarje.si/ , redno se ureja Facebook in Instagram, sami smo naredili predstavitveni video naših deklic, ki ga lahko najdete na naši spletni strani.


Vsi ti letošnji dosežki so plod celotnega dela upravnega odbora in vseh prostovoljcev od zapisnikarjev, časomerilcev, sanitetnega osebja, katerim se na tem mestu ponovno res iskreno zahvaljujem za ves namenjen brezplačen prosti čas, da nam je vse skupaj to uspelo. Zahvala gre tudi trenerjem, da klub lahko izvaja programe kvalitetnih treningov. Vse to delamo z namenom, da omogočimo našim deklicam čim boljše pogoje za ustrezno vadbo in tekmovanja. Vse starše ali otroke, ki želijo kakorkoli prispevati in pomagati klubu tako ali drugače, vabimo, da se pridružijo našemu prostovoljstvu, kajti dela za naše deklice nikoli ne zmanjka.
Naslednja sezona se začne s treningi najstarejših deklic 16. 08. 2023, ostale selekcije v začetku septembra. O točnih terminih treningov boste pravočasno obveščeni.


Vsem želimo prijeten poletni oddih in lepe počitnice.


Športni pozitivni pozdrav


(vir: Facebook - Rokometni klub Nazarje)

Oglejte si tudi