Logo MojaObčina.si
DANES
13°C
7°C
JUTRI
19°C
6°C
Oceni objavo

Pomagajmo Timu

Verjamemo, da nihče ne bi zamenjal svojega življenja z življenjem in težavami slepega 10-letnega Tima Jurkasa iz Ljubljane. Lahko pa mu pomagate, da bodo njegove težave manjše. Tako, kot že četrt stoletja počno skupaj z nami dobri ljudje in podjetja, ki se ne obrnejo stran, ko jih zaprosimo za sodelovanje pri spreminjanju otrošškega sveta na bolje.  
 
Res je. Naravnost vam bomo povedali. Od vas, ki ste ta poziv k pomoči Timu prejeli, je odvisna kvaliteta njegovega življenja. Vaše dejanje mu bo pomagalo osvoboditi se iz njegove ujetosti v svetu omejenih možnosti. In novoletni čas je prava priložžnost.  Čas, v katerem obdarujemo svoje najbližje, tiste, ki jih imamo radi. Tim pa si ne želi sladkarij, igrač ali podobnih stvari. Njegovo najlepše darilo bodo pripomočki, ki mu bodo pomagali pri komunikaciji in učenju. 

K dobremu dejanju pa lahko povabite tudi svoje prijatelje, sorodnike, sosede... Saj smo tudi vsi mi bili otroci in imeli želje ter bili veseli, če so nam jih izpolnili. In naj se del vaše dobrote dotakne tudi Tima. 
 
Več o Timu in nas pa lahko preberete na našši spletni strani www.zavod-vid.si/tim-jurkas.html
Spremljate pa nas lahko tudi preko fb  www.facebook.com/zavod.vid
 
 
V želji, da se boste s svojo pomočjo približali Timu, vas pozdravljamo in vam seveda želimo vse dobro v novem letu. Obenem pa verjamemo, da dober človek vedno najde način in možnost za dobro dejanje.  
 
Srečno! 
  

Mojca Oštir Pajestka 
Humanitarni zavod VID 
tel.: 04 201 39 30 

Oglejte si tudi