Logo MojaObčina.si
DANES
17°C
4°C
JUTRI
22°C
6°C
Oceni objavo

Podelitev spričeval uspešnim odraslim na MOCIS-u

Na MOCIS-u centru za izobraževanje odraslih v Slovenj Gradcu smo v četrtek, 7. julija 2016, v prostorih Gostilne Murko v Slovenj Gradcu podeli spričevala našim udeležencem, ki so celo leto pridobivali nova znanja in s tem nove kompetence.
Vemo, da pot do ciljev, ki so si jih zadali, ni bila enostavna, zato smo še posebej ponosni na vse, ki so z vztrajnostjo in odločnostjo pokazali, da zmorejo. 

Spričevala smo podelili štirim udeležencem programa osnovna šola za odrasle, ki so premagali strah pred šolo in učenjem in si z uspešnim dokončanjem osnovne šole odprli vrata za nadaljnje izobraževanje. Uspešni so bila tudi trije udeleženci, ki so si pridobili srednjo poklicno izobrazbo za trgovce, med njimi sta dva udeleženca opravila zaključni izpit z izjemnim splošnim uspehom. Dve udeleženki sta si pridobili srednjo strokovno izobrazbo za poklic ekonomski tehnik in  šest udeleženk ter  dva udeleženca so postali vzgojitelji predšolskih otrok.

Vsem udeležencem naših programov iskreno čestitamo in jim želimo veliko uspehov (tako v osebnem kot v poklicnem življenju) še naprej.

Oglejte si tudi