Logo MojaObčina.si
DANES
11°C
5°C
JUTRI
18°C
5°C
Oceni objavo

Kako vlagati v letu 2023, da bomo poskrbeli za svojo finančno prihodnost

Se tudi vi sprašujete kaj narediti s svojimi prihranki v današnjih turbulentnih časih? Ste tudi vi med tistimi, ki ste zaradi negotovosti zategnili pas in svoje prihranke skrbno shranjujete na banki z željo po zagotovitvi finančne varnosti?

Morda se to trenutno zdi najboljša poteza, vendar pa številni ne vedo, da s tem dejansko vsak dan izgubljajo denar. Inflacija ostaja na rekordni ravni, kar pomeni, da vaši prihranki kopnijo, tudi če denarja sploh ne zapravljate.

Vendar pa niste nemočni. Tudi v trenutnih razmerah lahko poskrbite za svojo prihodnost in si zagotovite finančno varnost. Odgovor je v pametnem investiranju.

Zakaj pametnem? Ker se je svet investiranja popolnoma spremenil. Pravila, ki smo jim sledili nekoč, danes ne veljajo več. Svetovna kriza, razvoj tehnologije in vzpon umetne inteligence so postavili nove trende na finančnem trgu.

Na uredništvu MojaObčina.si smo se dogovorili za priložnost, da se lahko pridružite brezplačnemu webinarju Največje naložbene priložnosti leta 2023, ki ga bo vodil Robert Rolih, mednarodni bestselling avtor knjige The Million Dollar Decision, ki je na lastni koži občutil, kaj pomeni naivno investiranje in pretirano zaupanje finančnim svetovalcem. Izguba večine prihrankov ga je pripeljala do tega, da se je podrobno posvetil delovanju finančne industrije, svoje znanje pa sedaj deli z drugimi prek seminarjev in delavnic po vsem svetu.

Na tokratnem webinarju v živo vam bo povedal:

  • Zakaj večina zgodovinsko zelo natančnih kazalnikov kaže, da bodo trgi v letu 2023 še močno padli?
  • Kdaj se bodo lahko pojavile izjemne nakupne priložnosti za dolgoročne vlagatelje?
  • 3 najboljše naložbe za naslednjih 5 let, v katere bom vlagal veliko denarja, ko trgi močno padejo.
  • Velike priložnosti pri vlaganju v podjetja, ki bodo rasla na valu umetne inteligence.

Vse te informacije bo Robert z vami delil popolnoma brezplačno in brez obveznosti za vas, tako da boste lahko že naslednji dan sami naredili prve korake k finančni neodvisnosti. To je edinstvena priložnost, da pogledate v zakulisje finančne industrije ter med prvimi izveste za izjemne naložbe.

Webinar bo potekal v sredo, 1. marca ob 20.00. Ker Robert želi, da se mu pridružijo samo tisti, ki so resnično zavzeti ter so pripravljeni ukrepati, da si zagotovijo finančno varno prihodnost, se je odločil, da posnetka webianrja ne bo.

Zato ne odlašajte. Rezervirajte si sredin večer, da na novo začrtate svojo investicijsko pot. Prijave so možne na povezavi: https://bit.ly/nalozbenapriloznost

Oglejte si tudi