Logo MojaObčina.si

Muta

DANES
22°C
7°C
JUTRI
22°C
8°C
Deli
761

UTRINKI ČISTILNE AKCIJE

Spoštovani! V soboto 12. 4. 2014 je bila izvedena spomladanska čistilna akcija v Občini Muta. Zaradi slabega vremena je bila sprva načrtovana akcija iz 5.4.2014 prestavljena na 12. 4. 2014.

Tokrat nam je bilo vreme naklonjeno. Zahvaljujemo se vsem udeležencem čistilne akcije. Lovska družina Muta, Društvo upokojencev Muta, Gobarsko društvo Ježek, Društvo tabornikov Rod bistrega potoka Muta, Športno in mladinsko društvo Gortina, PGD Muta, dijaki Gimnazije Slovenj Gradec s profesorjema, občani posamezniki (tudi najmlajši) ter župan z občinsko upravo, smo se ob 9. uri podali na lov za "skritimi zakladi". Očitno je odmetavanje lastne "svinjarije" na tuje "dvorišče" za nekatere prava športna panoga, ki ne pozna nobenih meja.

 

Nekatera društva so izvedla akcije že prej, tako so člani PD Bricnik Muta izvedli čistilno akcijo ob planinski poti na Pernice. Fotografije, ki so jih posneli so več kot dovolj zgovorne. Čolnarsko društvo Bučinek je čistilo ob izlivu Bricnikovega potoka v Dravo. Srednja šola Muta je očistila okolico šole. Naši osnovnošolci pa bodo čistili v petek, 25. 4. 2014, in tako obeležili svetovni dan Zemlje (22. 4. 2014). 

Vsem, ki se trudite ohranjati čisto in zdravo okolje iskrena hvala za sodelovanje. V prilogi pa si lahko ogledate nekaj fotografij.

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Oglejte si tudi