Logo MojaObčina.si
DANES
8°C
5°C
JUTRI
9°C
4°C
Oceni objavo

Olimpijski dan 2020

23. junija nacionalni olimpijski komiteji po vsem svetu praznujejo Olimpijski dan, začetek olimpijskih iger moderne dobe. Tudi na Olimpijskem komiteju Slovenije – Združenju športnih zvez vsako leto pripravijo aktivnosti, s katerimi obeležijo rojstvo največjega športnega dogodka moderne dobe.

Letošnjega Olimpijskega dne so se lotili digitalno in ne bo le 23. junija, temveč bo trajal kar cel mesec.  Za vse športne navdušence so pripravili OLIMPIJSKI NAGRADNI KVIZ, kjer se lahko preizkusite ”Kako dobro poznate naše olimpijce in njihove dosežke?” Preverite kakšna vprašanja so vam letos postavili slovenski olimpijci. Z malo sreče vas nagradijo z olimpijsko majico ali buffom. 

Da pa ne bodo delali le možgančki, so kvizu dodali tudi OLIMPIJSKI NAGRADNI IZZIV – enotedenski izziv telesnih sposobnosti. Pridružite se, vztrajajte 7 dni in se potegujte za športne nagrade, ki jih podarja Banka SKB, glavni sponzor Olimpijskega komiteja Slovenije. 

Skupaj z Mednarodnim olimpijskim komitejem pa 23. junija pripravljajo posebno športno presenečenje. Sledite jim in obeležite Olimpijski dan skupaj z njimi!

*** Pravila in pogoji sodelovanja v Olimpijskem nagradnem kvizu in Olimpijskem nagradnem izzivu.

Oglejte si tudi