Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
-1°C
JUTRI
12°C
2°C
Oceni objavo

Odprte prijave za mali maratom

Športno duštvo Mozirje je pričelo sprejemati prijave na Mali maraton Mozirja, ki bo letos potekal že 6. leto zapored in je najbolj množična športno-rekreativno prireditev regiji.

 

Mali maraton Mozirja se bo letos odvijal v soboto,13. junija 2015, start pa bo tokrat nekoliko prej in sicer ob 17:00. Izbirali boste lahko med tremi tekmovalnimi trasami - malim maratonom na 21 km, rekreacijskim tekom na 11 km in tekom na 6 km, število tekačev pa je letos omejeno na 630. Malčki se bodo na otroškem teku Bimbo na 200 m, za katerega letos razpisujemo 70 mest, v dir pognali pol ure prej, ob 16:30.

Na maraton se lahko prijavite na štiri načine. Elektronsko se lahko prijavite bodisi preko našespletne aplikacije bodisi preko elektronske pošte mm.prijava@gmail.com. Lahko pa se prijavite tudi v trgovini Beli zajec na Prihovi v Nazarjah ter trafiki Cesar Sport v Mozirju, ali pa kar preko navadne pošte. Za prijavo dveh ali več tekačev hkrati uporabite skupinsko prijavnico, ki je v primeru desetih ali več tekačev tudi cenovno ugodnejša.

 

Vsakega tekača bodo nagradili z darilno vrečko, na trasi in na cilju pa bodo nameščene stojnice, kjer se boste lahko okrepčali s pijačo in prigrizki. Za ostale informacije o prijavninah, vračilu prijavnine, odjavi, menjavi tekmovalnih kategorij in drugih določilih vas vabimo, da si preberete razpis, ki je dostopen na naslednji povezavi: RAZPIS.

 

V društvu opozarjajo, da je število prijav omejeno, zato pohitite in si zagotovite svoje mesto (in svojo ribjo poslastico) na 6. Malem maratonu Mozirja! Prijeten in energije poln vstop v pomlad vam želi Športno društvo Mozirje.

 

Oglejte si tudi