Logo MojaObčina.si
JUTRI
12°C
2°C
NED.
13°C
0°C
Oceni objavo

Gurmansko doživetje na Golteh

Ljubezen gre skozi želodec, pravijo, in res skoraj nič ne omehča in razvedri človeka kot vrhunsko kulinarično doživetje. Gurmani se zato ta konec tedna odpravite na Golte, tam vas namreč čaka prijetno gastronomsko presenečenje. Vaše brbončice bodo pobožali lokalni okusi v sodobni preobleki, ki jih v Hotelu Golte iz svojih jedi izvablja chef hotela Tomaž Pečnik. 
V soboto so za vse dobrojedce v Hotelu Golte pripravili posebno ponudbo. Na mizo vam bodo prinesli degustacijski meni, ki ga bo sestavljalo šest hodov, od tem pa si boste lahko privoščili izbrana vina različnih vinskih kleti. Paket pa vključuje tudi povratni prevoz z nihalko, da se boste po okusnem obroku brez skrbi podali nazaj v dolino.
Medtem, ko boste odrasli uživali v simfoniji okusov, pa bodo otroci zaposleni po svoje. Poleg kulinarične ponudbe bodo v Hotelu Golte namreč poskrbeli tudi za animacijo za najmlajše. Otroke bodo tako zabavali klovni, sodelovali pa bodo lahko tudi v družabnih in zabavnih igrah.

Za družinsko vstopnico (2 odrasla in do 2 otroka) boste odšteli 49€, medtem ko je cena za posameznega odraslega 29€. Otroci od 4. do 14. leta se bodo dobro najedli za 17€, tisti, mlajši od štirih let pa se bodo mastili brezplačno.

Vabljeni!

Oglejte si tudi