Logo MojaObčina.si
DANES
13°C
4°C
JUTRI
15°C
3°C
Oceni objavo

Tekmovanje ALPE DUNAV JADRAN

V decembru smo imeli pester izbor  nastopov, ki smo jih uspešno izpeljali. Takoj ko smo zakorakali v novo leto pa ni bilo časa za počitek, saj nas je že čakal naslednji izziv, zato smo brez počitka trenirali naprej. Udeležiti smo se nameravali prvega festivala ALPE DUNAV ADRIA v kraju Grude v Bosni in Hercegovini. Na tekmovanje so bile povabljene vse skupine iz Slovenije, Hrvaške, ter Bosne in Hercegovine, tako da je bila konkurenca kar huda.  Iz Slovenije smo se tekmovanja udeležile mažorete iz petih klubov. V obeh kategorijah tako PON-POM kadet in palica kadet smo osvojile četrto mesto, kar pa ni pokvarilo našega vzdušja in gremo novim zmagam naproti.

Glede na to, da je bila velika večina deklet prvič v Bosni in Hercegovini, smo združili prijetno s koristnim in smo si ogledali tudi Međugorje in Mostar. Bili smo navdušeni, čeprav je še zelo veliko sledi od vojne. Cel vikend je bil eno samo zelo prijetno doživetje, tudi vzdušje v dvorani je bilo enkratno, skoraj domače čeprav smo bili daleč od doma. Čimvečkrat bi si želileli takih tekmovanj.

Na koncu vaš še povabimo na našo mažoretno prireditev POZDRAV ČEBEL, ki bo 03.03. ob 19.00          v KUD Šentjanž, kamor smo povabili tudi goste. Vstop je prost, veseli bomo pa vsakršnega vašega prostovoljnega prispevka, ki ga bomo namenili nakupu novih uniform. 

Oglejte si tudi