Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
3°C
JUTRI
14°C
2°C
Oceni objavo

Športni vikend SEP open v Mokronogu

Mokronog, 17. - 20.7.2014. Klub odbojke na mivki Mokronog bo od 17. do 20. julija organiziral športni vikend Beachtour, letos imenovan SEP open 2014. Na njem bo že 8 leto zapored potekalo državno prvenstvo v odbojki na mivki ranga A za moške dvojke, ter drugič zapored turnir ranga B za ženske pare. V sklopu športnega vikenda se bodo pomerile tudi rekreativne trojke in nogometaši na mivki.
V Mokronogu, natančneje na igriščih odbojke na mivki pri Strelovem turnu, bo tamkajšnji Klub odbojke na mivki že osmič organiziral enega izmed treh najmočnejših turnirjev v odbojki na mivki v Sloveniji za moške dvojke, drugič zapovrstjo pa bodo organizirali tudi turnir za ženske pare. Turnir moških in ženskih dvojic se bo začel v četrtek v popoldanskih urah, ko bodo potekale kvalifikacije, ter nadaljeval v petek od jutra do večera, ko se bo že izvedelo katere štiri ekipe so si priigrale vstopnice za sobotni polfinale. Sobotni del turnirja se bo pričel s tekmami rekreativnih trojk, ki bodo predvidoma potekale do 17 ure. Nadaljevalo se bo s polfinalnimi tekmami ženskih in moških dvojic (hkrati na dveh igriščih), ter boji za tretja mesta. Vrhunec tako sobotnega športnega dogajanja kot tudi celotnega športnega vikenda, se bo pričel z ženskim finalom ob 20.30, ter moškim finalnim obračunom, ki se bo pričel ob 21.30. V nedeljo, na zadnji dan pestrega športnega vikenda v Mokronogu, pa se bo igral nogomet na mivki. Športni vikend bo dodatno popestrila bogata animacija, za zaključek pestrega sobotnega dogajanja pa bo poskrbel ansambel Šantej.

 

Več o športnem vikendu si lahko preberete na spletni strani: http://www.mivka.mokronog.si/

 

Vsi tisti, ki pa bi se želeli v katerikoli kategoriji tudi preizkusiti, se lahko prijavite na telefonski številki 051-417-236 ali na mivkamkg@gmail.com.

Oglejte si tudi