Logo MojaObčina.si
JUTRI
26°C
5°C
NED.
23°C
8°C
Oceni objavo

Poglej, kaj je zate na CIK-u

Center za izobraževanje in kulturo (CIK) Trebnje je partner v projektu Večgeneracijski center Marela, skupaj s Slovensko filantropijo in Društvom za razvijanje prostovoljnega dela Novo mesto, ki ga sofinancirata Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti ter Evropski socialni sklad. Pokriva območje Dolenjske in Bele krajine, kjer se bodo organizirali različni programi (predavanja, delavnice) za integracijo ranljivih ciljnih skupin, preprečevanje socialne izključenosti in okrepili povezovanje javnih institucij in organizacij. V januarju 2017 smo imeli sestanek z organizacijami iz lokalnega okolja. Več o aktivnostih VGC Marela na http://www.ciktrebnje.si/projekt/vecgeneracijski-center-marela/

Se želite prekvalificirati? Vključite se v usposabljanje za pridobitev NPK varuh predšolskih otrok, socialni oskrbovalec na domu ali pomočnik kuharja. Izobražujete se lahko v neformalnih programih, tečajih in usposabljanjih, kot so tuji jeziki, slovenski jezik za tujce, računalništvo, knjigovodska dela ter tečaji za prosti čas: klekljanje, kvačkanje, šivanje. Potrebujete konkretno informacijo ali dober nasvet glede izobraževanja ali učenja? Se želite naučiti česa novega, pa ne veste KJE,KDAJ in KAKO? Oglasite se pri svetovalki. Na CIK Trebnje deluje v okviru projekta »Dejavnost informiranja in svetovanja za zaposlene v JV regiji 2016-2022« svetovalka, ki vsem zaposlenim zagotavlja zaupno, kakovostno, celovito in strokovno informiranje in brezplačno svetovanje kot podporo pri izobraževanju in učenju. Pomaga vam lahko pri odločanju za izobraževanje, organizaciji in poteku učenja, načrtovanju nadaljnje izobraževalne poti in razvoju kariere. Svetovanje za zaposlene je brezplačno, saj vse aktivnosti sofinancirata Republika Slovenija, Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada.

Več informacij o programih dobite na www.ciktrebnje.si oz. pokličite vsak delovni dan na tel. št. 07 34 82 100. Spremljate nas tudi na Fb.

Oglejte si tudi