Logo MojaObčina.si
JUTRI
20°C
7°C
SOB.
26°C
5°C
Oceni objavo

V Mirni Peči je potekal pravi karate spektakel

V nedeljo, 19.06. 2022 je v Mirni Peči potekal izjemno zanimiv in pravi karate spektakel v okviru občinskega praznika Občine Mirna Peč.

Na ta dan sta se pomerila Karate klub Mirna Peč in Karate klub Radeče s svojimi najboljšimi člani v disciplini kihon, kata ter v katah ekipno. Tekmovanje je potekalo zelo hitro, bilo je nadvse tekmovalno in na koncu smo dobili zmagovalca, ki je z rezultatom 64 : 61 zaključil prireditev v vlogi letošnjega velikega zmagovalca ter za nagrado prejel čudovit pokal zmagovalca turnirja. V tem primeru je zmagal domači klub, česar so se člani Karate kluba Mirna Peč zelo razveselili.

Prireditev je s svojim obiskom počastil še gospod župan Občine Mirna Peč, Andrej Kastelic, ki je nagovoril vse tekmovalce in starše ter podelil nekaterim tekmovalcem medalje in pokale za dosežene uspehe na tekmovanju.

Tekmovanje je s to prvo tekmo postala naša stalnica in z veseljem napovedujemo novo takšno prireditev v naslednjem letu, ko bo Karate klub Mirna Peč skušal ubraniti naslov zmagovalca, Karate klub Radeče pa se bo dodatno angažiral, da prevzame ta naziv. Kot vidite se napoveduje zelo zanimiva in dinamična prihodnost za oba kluba, katere se vsi tekmovalci in trenerji zelo veselimo.

Čestitke vsem tekmovalcem in hvala vsem staršem za podporo, saj brez tega prireditev ne bi bila tako uspešna kot je bila.

Lepo se zahvaljujemo tudi vsem našim donatorjem, ki so nam pomagali,  da takšne stvari lažje izpeljemo:

  • Pohištvo Miklič – Miklič Bojan s.p., Mirna Peč
  • Zavarovalniške storitve Zavarovalnica SAVA, Parkelj Marjan s.p., Mirna Peč
  • Avtoservis Gregor Parkelj s.p., Mirna Peč


Karate klub Mirna Peč
Aljoša Kramar,
predsednik in trener

Oglejte si tudi