Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
2°C
JUTRI
11°C
2°C
Oceni objavo

Pestro poletje na igrišču ŠTD Poljane

V poletnem času smo v društvu organizirali dve prireditvi: v juniju že tradicionalno, deseto pasuljado, v avgustu pa peti balinarski in tretji šahovski turnir. Obakrat smo imeli srečo z vremenom, saj je bilo sončno in toplo. Tudi obisk je bil dober. Pasuljade se je udeležilo devet ekip iz Poljan in okolice. Ugotavljamo, da se ekipe vedno bolje pripravijo. Zelo lepo uredijo svoje delovno mesto. Pasulji so vedno boljši. Letos je prvič zmagala ekipa Poljancev.

Balinarskega turnirja se je udeležilo šest ekip. Zmagala je ekipa balinarskega kluba Grosuplje, druga je bila Drska, tretja pa ekipa z Mirne.

Tudi šahisti so se pomerili med seboj. Zmagala je ekipa z Mirne, ki je imela v svoji sredi tudi najstarejšega šahista, Vinka Tomažina, in najmlajšo šahistko, Katjo Krupenko. Drugo mesto so osvojili šahisti iz Medvod, tretje mesto pa so  zasedli domačini s Poljan.

Člani ŠTD Poljane so se prvo soboto v juliju udeležili pasuljade v Gribljah v Beli Krajini, kamor sta odšli celo dve ekipi in tudi tu so zmagali. V začetku septembra pa se je ekipa Poljancev udeležila golažijade na Ponikvah, kjer so osvojili tretje mesto.

Čeprav so prireditve tekmovalnega značaja, je v ospredju druženje, dobra volja ter sklepanje novih poznanstev.

 

                                                                                                         

Oglejte si tudi