Logo MojaObčina.si
DANES
11°C
6°C
JUTRI
16°C
-1°C
Oceni objavo

NeMirna Peč se ne zmeni za vreme

Minuli konec tedna se je v Mirni Peči pod velikim šotorom, kljub hladnemu in deževnemu vremenu, zbrala velika množica veselih in odlično razpoloženih ljudi.

V petek, 13. 5. 2016, so šotor greli ljubitelji rock glasbe, za vroč oder pa so celo noč skrbeli člani skupin Mi2, Žuta minuta in Kok band. Kljub kislemu vremenu je bil obisk prireditve velik, vzdušje pa niti približno tako kot je bilo vreme zunaj šotora. Obiskovalci so dolgo v noč in še naprej do zgodnjih jutranjih ur v en glas prepevali uspešnice nastopajočih rock skupin, skupine pa so poskrbele za nepozaben glasbeni večer.

V soboto, 14. 5. 2016, so člani Društva podeželske mladine Mirna Peč, ki so prireditev NeMirna Peč tudi organizirali, že zgodaj zjutraj pripravili prizorišče, ker se je popoldne odvijala predstavitev gozdarske mehanizacije. Predstavitev je Društvo podeželske mladine Mirna Peč pripravilo v sodelovanju z Govedorejskim društvom Mirna Peč, kljub dežju v času predstavitve pa so v Mirno Peč privabili kar precejšnje število ljudi. Poudarek predstavitve je bil na varnem delu z gozdarsko mehanizacijo, saj še vedno veliko ljudi ne ve, kako varno in pravilno delati s tovrstnimi pripomočki in stroji. Po predstavitvi so prizorišče napolnila okoliška društva podeželske mladine, ki so se med seboj pomerila v nadvse zanimivih in zabavnih kmečkih igrah. Kmečkim igram je sledila prava veselica z Ansamblom Veseli Dolenjci. Člani ansambla šotor napolnili do zadnjega kotička, obiskovalci pa so se v njihovih ritmih vrteli do jutranjih ur.

Oglejte si tudi