Logo MojaObčina.si
DANES
20°C
4°C
JUTRI
25°C
6°C
Oceni objavo

Župan obiskal Karate klub Mirna Peč

PONOSNI NA TAKŠNE DOGODKE - obisk g. župana Andreja Kastelica:
V petek, 05.01.2024 nas je na treningu v Mirni Peči s svojim obiskom razveselil g. župan Andrej Kastelic. Pohvalil je prav vse naše člane in trenerje za zelo uspešno delo skozi vsa ta leta, izkazal veliko zadovoljstvo, da uspešno zastopamo kraj in občino Mirna Peč tako v Sloveniji kot v tujini. S svojimi besedami je izkazal ponos in veselje, da resno treniramo, sodelujemo pri razvoju športa v Mirni Peči in tekmujemo v Sloveniji kot tudi v tujini. G. župan se izjemno veseli vseh naših uspehov ter nas nenehno spremlja kar je izjemna podpora.


Vse člane je nagradil z lepim darilcem, saj je prav vsak mirnopeški karateist prejel lep spominski bidon z logotim in motivom Karate kluba Mirna Peč. Ob vsem tem je proskrbel še za lepo praznovanje petkovega dogodka, saj smo prejeli izvrstne pizze in osvežilno pijačo ter smo se tako ob pogovoru še dobro okrepčali.


Županov obisk Karate klubu Mirna Peč zelo veliko pomeni. Vse to bo ostalo v našem spominu še dolgo, a da se takšna srečanaja ponovijo, se bomo tudi nadalje zelo trudili pri vseh naših aktivnostih.


Ob vsem tem zaključujemo, da je izkazana podpora g. župana, Andreja Kastelica izjemna motivacija za naše delo, nadalje resno treniranje in uspešno tekmovanje širom Slovenije kot tudi v tujini.


V imenu vseh naših članov in celotnega Karate kluba Mirna Peč se g. županu Andreju Kastelicu ter celotni občinski ekipi zelo lepo zahvaljujemo!


KARATE KLUB MIRNA PEČ
Aljoša Kramar,
predsednik kluba


(vir: Facebook - Karate klub Mirna Peč)

Oglejte si tudi