Logo MojaObčina.si
DANES
11°C
6°C
JUTRI
16°C
-1°C
Oceni objavo

PANC'R FEST najboljša 'zabava u mest'

Le nekaj kilometrov iz Mirne Peči oz. nekaj minut stran, se bo zgodila najboljša zabava v mestu. Letošnji Panc'r Fest se bo zgodil 18. in 19. decembra 2015, v velikem ogrevanem šotoru pred nakupovalnim centrom Qlandia v Novem mestu.
V petek, 18. decembra bo nora zabava z mladimi in mičnimi izvajalci. Nastopili bodo: hrvaški glasbeni šarmer IVAN ZAK, najmanj stroge prosvetnice, ki bodo 'poučevale' glasbeno zabavo- UČITELJICE in mlada ter uspešna pevka NINA DONELLI.

V soboto, 19. decembra, pa bodo oder zasedli glasbeniki pop in rock ritmov. Z nami bo najboljša slovenska rock skupina, novomeški DAN D, s Hrvaške bo na oder 'priletela' skupina LETEĆI ODRED.  In, ker na zabavi 'u mest' ne sme manjkati najboljših žurerski skupin na Dolenjskem, bosta z nami KOK BAND in ANKA BOYS. Slednji so lani navdušili kot predskupina Parnega Valjka.

Veseli december v Novem mestu bo spet zelo vesel in zabaven. Po lanskem izrednem obisku in rajanju, ko je festival obiskalo več kot 8.000 ljudi,  organizatorji tudi letos obljubljamo nepopisno zabavo.
Letošnji Panc'r Fest se bo zgodil 18. in 19. decembra 2015, v velikem ogrevanem šotoru pred nakupovalnim centrom Qlandia.  
V petek, 18. decembra, bo nora zabava z mladimi in mičnimi izvajalci. Z  nami bodo: hrvaški glasbeni šarmer IVAN ZAK, najmanj stroge prosvetnice, ki bodo 'poučevale' glasbeno zabavo- UČITELJICE in mlada ter uspešna pevka NINA DONELLI.

V soboto, 19. decembra, pa bodo oder zasedli glasbeniki pop in rock ritmov. Z nami bo najboljša slovenska rock skupina, novomeški DAN D, s Hrvaške bo na oder 'priletela' skupina LETEĆI ODRED.
In, ker na zabavi 'u mest' ne sme manjkati najboljših žurerski skupin na Dolenjskem, bosta z nami KOK BAND in ANKA BOYS. Slednji so lani navdušili kot predskupina Parnega Valjka.

Oglejte si tudi