Logo MojaObčina.si

Mirna Peč

JUTRI
18°C
7°C
PON.
20°C
6°C

Podjetniška konferenca

S konferenco želimo 17. septembra v atriju Hiše kulinarike in turizma povezati več področij, od raziskovalnih disciplin, navdihujočih življenjskih zgodb, do kreativnega sektorja ter mednarodno uveljavljenih podjetij, ki se zavedajo, da so podnebni in družbeni izzivi tisti, ki lahko zamajejo stabilnost in blaginjo naše družbe.

 

PREHOD NA PODNEBNO NEVTRALNO – KROŽNO GOSPODARSTVO JE EDINA MOGOČA IN SVETLA PRIHODNOST ZA NAS. TO JE TUDI NAJVEČJI PROJEKT ČLOVEŠTVA.

 

PROGRAM:

10.00–10.45 PRENOS ZELENIH TEHNOLOGIJ Z INSTITUTOM »JOŽEF STEFAN«, G. ROBERT PREMK (Tema: Kako zagotoviti učinkovit prenos zelenih tehnologij iz javnih raziskovalnih organizacij v gospodarstvo) 

11.00–11.45 INTELEKTUALNA LASTNINA Z ENTERPRISE EUROPE NETWORK, MAG. TOMAŽ LUTMAN (Tema: Zaščita in komercializacija intelektualne lastnine)

12.00–12.45 KAKO IZGORETI IN VZETI ŽIVLJENJE V SVOJE ROKE Z ALJOŠO BAGOLA (Tema: Slovenski kreativni direktor desetletja, razkriva svojo izkušnjo) 

13.00–13.45 – KOSILO

14.00–14.45 PRIMER DOBRE PRAKSE: PODJETJE DONAR, KI IZ RECIKLIRANIH MATERIALOV IZDELUJE OBLIKOVALSKO DOVRŠENO POHIŠTVO, DIREKTOR PODJETJA G. MATEJ FEGUŠ (Tema: Slovenska trajnostna zgodba o uspehu)

15.00–15.45 INTEGRACIJA TRAJNOSTNEGA RAZVOJA V POSLOVNE PROCESE, TATJANA FINK, MBA (Tema: Prevzemanja trajnostnih načel poslovanja v podjetjih v praksi)

 

Podjetniška konferenca je BREZPLAČNA. Predavanja so omejena na 50 slušateljev zaradi predpisov NIJZ. Prijave so obvezne na email naslov: aleksandra.pavlic@rc.nm.si do 14. septembra 2020. 

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Oglejte si tudi