Logo MojaObčina.si

Mengeš

DANES
13°C
4°C
JUTRI
16°C
5°C
3956

Zdravstveni dom Domžale ponovno vabi na cepljenje proti covid-19 vse starejše od 80 let

V zadnjem tednu februarja so v Zdravstvenem domu Domžale cepili že vse paciente nad 80 let, ki so bili zabeleženi na naših cepilnih seznamih. Ocenjujejo pa, da je na območju dela zdravstvenega doma še veliko prebivalcev, starejših od 80 let, ki se še ni prijavilo na cepljenje. V prvem tednu marca bodo prejeli večjo pošiljko cepiva, zato v zdravstvenem domu ponovno vabijo, predvsem starejše od 80 let, da se naročijo na cepljenje proti covid-19.

Na cepljenje se lahko naročite od ponedeljka do petka, med 6.30 in 14.00, na telefonsko številko 01 7245 162, ali preko elektronske pošte cepljenje.covid@zd-domzale.si z obvezni podatki:

  • ime in priimek,
  • rojstni datum in
  • telefonska številka.


Ob naročilu na cepljenje paciente uvrstimo na seznam, za točni termin cepljenja pa pokličemo dan pred cepljenjem, takoj ko prejmemo zadostno pošiljko cepiva.

V Zdravstvenem domu Domžale posebej opozarjajo: »Covid-19 je izjemno nalezljiva in nepredvidljiva virusna bolezen. Najbolj ogroža starejše osebe in kronične bolnike, ki jih lahko najbolj učinkovito zaščitimo s cepljenjem proti covid-19, zato v Zdravstvenem domu Domžale podpiramo in pospešeno izvajamo cepljenje proti covid-19. Prepričani smo, da je cepljenje najbolj učinkovit način, da ustavimo epidemijo in spet normalno zaživimo.«


Besedilo: Tina Drolc za ZD Domžale

Všečkaj objavo


Oceni objavo


Oglejte si tudi