Mengeš

DANES
22°C
12°C
JUTRI
23°C
9°C
Oceni objavo

Zdesetkani mladinci do nove zmage

Rumeno-črni bojevniki iz selekcije U19 so potrdili status favorita in doma zmagali proti ekipi NK Hermes Ljubljana z 3:0. Oslabljena zasedba trenerja Ciglarja je tekmo začela pogumno, vendar so gostje odlično zaustavljali vse napade.
Prvo resno priložnost je zapravil Jerič, ko je zgrešil enajstmetrovko. Kljub zgrešeni enajstmetrovki pa se naši niso zaustavili. Jerič je zgrešeno enajstmetrovko nadomestil z golom v 22 minuti tekme po napaki gostujočega vratarja. Premoč so naši povečali v 40 minuti, ko je po odlični podaji iz kota zadel Smole Brin. V drugem polčasu so domači zgolj povečali vodstvo, ko je v 85 minuti ponovno zadel Brin.
Naslednji teden kadetska in mladinska ekipa doma pričakujeta moštvo iz Črnuč.
Vtise o tekmi nam je zaupal steber obrambe Žiga Žerjav: »V prvem polčasu smo narekovali tempo igre, žal nismo izkoristili nekaj odličnih priložnosti, da bi povedli. Ko smo zadeli gol je bilo vse lažje. Na odmor smo odšli z dvema goloma prednosti. Drugi polčas, po mojem mnenju nismo igrali dobro, vendar smo vseeno zadeli še en gol in mirno pripeljali tekmo do konca."
1/8










Besedilo in foto: Luka Štruklec

Oglejte si tudi